Ege Postası
Geri

Alzheimer hastası kayboldu, jandarma ve köylüler seferber oldu

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde kaybolan Alzheimer hastası jandarma ekipleri ile köylülerin çabaları sonucu ormanlık alanda tek başına bulundu.        İki gün önce Mudurnu'ya bağlı Samsaçavuş köyünde...
Alzheimer hastası kayboldu, jandarma ve köylüler seferber oldu
Haberler / Güncel
24 Ağustos 2013 Cumartesi 13:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde kaybolan Alzheimer hastası jandarma ekipleri ile köylülerin çabaları sonucu ormanlık alanda tek başına bulundu.

        İki gün önce Mudurnu'ya bağlı Samsaçavuş köyünde ikamet eden Alzheimer hastası M.B. (80), önceki gün köy içerisinde bulunan evinden ayrılarak bir daha geri dönmedi. Kendisinden haber alamayan yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

        İl Jandarma Komutanlığı tarafından 3 asayiş ve 1 iz takip köpek timi ile kayıp şahsı bulmak için çalışma başlatıldı. Aramalar Bolu-Mudurnu-Samsaçavuş köyü ve civarında yoğunlaştı. Arazinin sarp ve ormanlık olması nedeniyle arama çalışmalarına dün gece ara verildi. Yaşlı vatandaş, Mudurnu-Samsaçavuş köyü Dedeler Mahallesi mevkinde meralık alanda tek başına bulundu. Alzheimer hastası şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası