Ege Postası
Geri

Site bekçisi 9 kurşunla öldürüldü

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, çalıştığı siteye minibüsü ile giriş yapan bekçi Mehmet Söyler, kimliği henüz belirsiz bir kişinin silahından çıkan 9 kurşunla öldürüldü.
Site bekçisi 9 kurşunla öldürüldü
Haberler / Ege
20 Mart 2013 Çarşamba 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
  MUĞLA - Olay, dün saat 22.30 sıralarında, ilçeye bağlı Ortakent-Yahşi Beldesi'ndeki Sanatçılar Sitesi'nde meydana geldi. Evli ve bir çocuk babası olan 31 yaşındaki Mehmet Söyler, çalıştığı siteye kullandığı 48 VG 446 plakalı minibüsü ile giriş yaptı. Söyler, bu sırada girişteki kulübenin arkasına saklanan kimliği henüz belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Minibüsün ön camından giren 9 kurşun Söyler'in başına ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti. Ağır yaralanan Söyler, site sakinlerinin ihbarı üzerine gelen acil yardım ekiplerince Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Mehmet Söyler kurtarılamadı. Eşinin ölüm haberini alan eşi Ayşe Söyler (26) baygınlık geçirdi. Kaçan saldırganın kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. Çevrede incelemede yapan ekipler, tabancanın 9 milimetre çapında olduğunu ve olay yerinde 14 boş kovan bulunduğunu kaydettiler. Mehmet Söyler'in cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cinayetin nedeni araştırılırken, olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası