Ege Postası
Geri

Sizin hükümet kuş mudur korkuyor

TBMM Genel Kurulu’nda bükçe görüşmelerinin ikinci turunda söz alan HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, sarı bir zarf ile kürsüye geldi.
Sizin hükümet kuş mudur korkuyor
Haberler / Politika
13 Aralık 2014 Cumartesi 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TBMM Genel Kurulu’nda elinde sapanla çıkan ve güvenlik paketini eleştiren HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan, Numan Kurtulmuş ve Ali Babacan’a sapanı göstererek, “Sapanın cezası 4 sene, tabancanın cezası 1 sene. Sizin hükümet kuş mudur korkuyor” dedi.

TBMM Genel Kurulu’nda bükçe görüşmelerinin ikinci turunda söz alan HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, sarı bir zarf ile kürsüye geldi. Konuşmasının sonunda zarfın içinden Kpalan, gaz kapsülü ve sapan çıkarttı. Kapsülleri gösteren Kaplan, ardından eline sapanı alarak komisyon sırasında oturan Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan, Numan Kurtulmuş ve Ali Babacan’a sapanı göstererek, “Güvenlik paketi mermi cezası yok. Gaz kapsülü kafada patlasa cezası yok. Bende bir sapan göstereceğim. Sapan 4 sene, tabancanın cezası 1 sene, sizin hükümet kuş mudur korkuyor sayın Akdoğan. Kuş mudur hükümetiniz. Güvenlik hukukla, İnsan hakları, demokrasi, adalet ile korunur. Adaletin olduğu yerde barış olur” dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası