Ege Postası
Geri

Şoförler odasından Solak'a büyük destek

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’a, Çiğli Şoförler ve Otomobilciler, Odası’ndan tam destek geldi. Başkan Bayram, Başkan Metin Solak’a “Odamıza kayıtlı 7 bin 722 üyemizle sizin yanınızdayız” mesajını iletti.
Şoförler odasından Solak'a büyük destek
Haberler / Yerel Politika
17 Ocak 2014 Cuma 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, başkan yardımcıları Hacı Baydar, Medet Çakar, Muharrem Aslan ve Erkan Gül ile birlikte, Şoförler ve Otomobilciler, Kamyon ve Kamyonetçiler Esnaf Odası’na 4.kez başkan seçilen İbrahim Bayram’ı tebrik ziyaretine gitti. Kendilerini tebrik eden Başkan Metin Solak’ı yeni seçilen yönetim kurulu üyeleriyle birlikte karşılayan İbrahim Bayram, Çiğli Belediyesi’nin odaya her zaman her konuda tam destek verdiğini vurgulayarak, Başkan Metin Solak’a teşekkürlerini iletti.

BAYRAM; “ÜYELERİMİZLE YANINIZDAYIZ”

Başkan Metin Solak’ın esnafa ve odaya katkılarının önemli boyutta olduğunu belirten Bayram, oda olarak Başkan Metin Solak’ın yanında olduklarını belirterek, “Bugüne kadar odamıza yapmış olduğunuz katkılarınızdan dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. 7 bin 722 üyemiz ile dün olduğu gibi bugünden sonra da yanınızda olduğumuzu ve yeni yönetim kurulumuz ile birlikte sizinle çalışmak ve Çiğlimize hizmet etmekten onur duyacağımızı bildiriyoruz” ifadelerinin bulunduğu teşekkür belgesini Başkan Metin Solak’a sundu. Bayram, bu belge ile düşüncelerini açık şekilde ifade ettiklerini belirterek, “Bu belge bizim için önemli. Siz her zaman bize destek oldunuz, bizler de sizin yanınızdayız. Açıkçası sizden ve bize verdiğiniz katkılardan çok memnununuz ve çok teşekkür ediyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

EKİBİMLE HİZMET ÜRETİYORUZ

Çiğli Belediyesi olarak ekip çalışmasını öne çıkaran hizmet anlayışında olduklarını kaydeden Başkan Metin Solak ise “Bizim işimiz sadece çöp toplamak, yol kaldırım yapmak değil. Kentimize sosyal anlamda da birçok projemizle katkı sunuyoruz. Sivil toplum örgütleri ile koordinasyon sağladık. İlçemizi kültür merkezi haline getiriyoruz. Spora da önem veriyoruz. Yeni Mahalle’de yeni bir spor salonu projelendirdik. Sportif faaliyetlerin dışında çeşitli kursların da verileceği çok amaçlı olacak salonumuz ihale aşamasında” diye konuştu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası