Ege Postası
Geri

Soğukkanlı yankesiciler!

Adana'da bir reklam ajansına giren iki yankesici, 3 kişinin bulunduğu bir ortamda oyaladıkları genç grafikerin cep telefonunu çaldı. Grafiker 33 yaşındaki Arzu Karadaş, içinde yüzlerce numaranın yer aldığı telefonun bulunmasını istedi....
Soğukkanlı yankesiciler!
Haberler / Güncel
13 Kasım 2013 Çarşamba 10:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana'da bir reklam ajansına giren iki yankesici, 3 kişinin bulunduğu bir ortamda oyaladıkları genç grafikerin cep telefonunu çaldı.

Grafiker 33 yaşındaki Arzu Karadaş, içinde yüzlerce numaranın yer aldığı telefonun bulunmasını istedi. Yankesicilerin soğukkanlı davranışları güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi. Merkez Seyhan ilçesi Tepebağ Mahallesinde Bilal Karaburç'a ait reklam ajansına gelen biri güneş gözlüklü iki genç, broşür yaptırmak istediklerini söyledi. Grafiker Arzu Karadaş, gençlerden birine broşürü nasıl yaptırmak istediklerini sordu. O anlatırken ise güneş gözlüklü olan yenkesici, Karadaş'ın şarj için kılıfından çıkarıp sol tarafına bıraktığı bin lira değerindeki cep telefonunu aldı. Yankesicilerin işyerinden ayrılmasından sonra cep telefonunun alındığını fark eden Karadaş, şikayetçi oldu.

İlk kez yaşadığı olayın şaşkınlığını yaşayan Karadaş, broşür yaptırmaya geldiklerini sandığını ancak telefonunun çalındığını anlatarak, "İçinde numaralarım, fotoğraflarım olan cep telefonumun bulunmasını istiyorum." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası