Ege Postası
Geri

Sömestr atölyelerini çocuklar çok sevdi

Karabağlar Belediyesi’nin yarıyıl tatilinde düzenlemiş olduğu sömestr atölyeleri büyük ilgi gördü. Tatilde vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için düzenlenen atölye çalışmaları ile çocukların uygulamalı eğitim alarak, farklı sanat dallarında bilgi sahibi olması amaçlanıyor.
Sömestr atölyelerini çocuklar çok sevdi
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Ocak 2016 Pazar 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen sömestr programında sinema, fotoğraf, okuma, resim ve tasarım atölyeleri yer alıyor. Karabağlar’da yaşayan çocukların katıldığı etkinliklerde, çocuklara kendi yeteneklerini ortaya çıkarmaları ve yeni ilgi alanlarının oluşması amaçlanıyor. Atölye çalışmalarıyla ayrıca, yarıyıl tatilinde çocukların hem eğitici, hem de eğlenceli zaman geçirmeleri hedefleniyor.
5 Şubat'a kadar devam edecek
Düzenlenen atölye çalışmalarında fotoğraf, resim, sinema, ve tasarım sanatlarının incelikleri ve temel kuralları hakkında bilgilendirmelerde bulunularak, çocuklara uygulamalı olarak eğitimler veriliyor. Karabağlar Belediyesi Basın Yayın Halkla ilişkiler Müdürlüğü ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği etkinlik 5 Şubat tarihine kadar devam edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası