Ege Postası
Geri

Soyer Körfez'de kulaç attı ortalık karıştı: AK Parti'den 'oyun' göndermesi

İzmir Körfezi'nde denize giren, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e AK Parti kanadından eleştiri gelmeye devam ediyor.
Soyer Körfez'de kulaç attı ortalık karıştı: AK Parti'den 'oyun' göndermesi
Haberler / Yerel Politika
28 Ekim 2023 Cumartesi 16:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Güzelbahçe’de denize girip sözünü tuttuğunu iddia eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e AK Parti kanadından eleştiri gelmeye devam ediyor.

AK Parti İzmir Milletvekilleri Şebnem Bursalı ve Yaşar Kırkpınar, Soyer'in bugün düzenlediği etkinliği, 'oyun' olarak nitelendirdi. 

"SALLADIĞI KULAÇ AKINTIYA KÜREK"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, “4 yıl önce ‘körfezde yüzeceğim’ diyerek temiz bir körfez ve İzmir’in koku sorununu gidereceğini beyan eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, seçime 5 ay gibi kısa bir süre kala kirli olan iç körfez yerine Güzelbahçe sahilinde yüzerek sözünü tuttuğunu beyan etmiş. Seçildiği günden bugüne kadar İzmir’in sorunları ile ilgili hiçbir ilerleme kaydetmemiş bir belediye başkanından da ancak böyle basit bir hareket beklenirdi. Yaptığı şov ile İzmirlilerin aklıyla adeta alay eden Soyer’e hemşehrilerimiz gerektiği zaman gereken cevabı verecektir. İzmir’de halen koku, ulaşım, alt yapı ve su sıkıntısı gibi bir çok sorun vardır ve CHP zihniyeti ile var olmaya devam edecektir. Soyer’in bugün Güzelbahçe’de salladığı kulaç akıntıya kürek sallamak kadar boştur, beyhudedir.  Böyle basit bir senaryo ile hazırlanan bu oyunu hemşehrilerimiz izlemek yerine gülüp geçmiştir. İnşallah milletimizin beklediği hizmetler AK Belediyecilik anlayışı ile İzmir’de de milletimizin desteği ile icra edilecektir" dedi. 

"KÖRFEZ HALA KİRLİ VE KOKUYOR"

 Soyer'in seçim öncesi sözünü tutmuş gibi algı oluşturmak üzere şov yaptığını belirten AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursal ise açıklamasında, "Soyer İzmirlileri kandırmaya çalışıyor" dedi.

Soyer'in yoğun kirliliğin yaşandığı iç Körfez'de yüzemeyince daha temiz olan Güzelbahçe civarında böyle bir oyun oynamaya çalıştığını belirten Bursalı, "Peki İzmir’e hizmetin kaç kulaç oldu Sayın Soyer? Körfez(!) diye Güzelbahçe’den sadece kulaç değil bir sürü de terane sallamış Tunç Soyer" diyen Bursalı, şöyle konuştu: "Sözüm ona 'Körfezi temizledik, denize girilebilir' mesajı veriyor. Körfez hala pis! Körfez hala kötü kokuyor! İzmirlinin bu göz boyama oyunlarına karnı tok Sayın Soyer! Yok bu göz boyama değil diyorsa daha da kötü. İzmir’e Başkan olmuş ama İzmir’i öğrenememiş hala.  Hoş biz bu kafayı daha önce de gördük. Soyer’in Genel Başkanı değil miydi İstanbul’da ilçeleri karıştıran? Genel Başkanı ne ki kendisi o olsun!" diye konuştu.

Bursalı, "İzmir Körfezi'ni de yüzecek hale getiren İstanbul'daki Haliç'i temizleyen AK belediyecilik olacak" diye konuştu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası