Ege Postası
Geri

Soyer'in adaylık çalışmaları tam gaz: Sendikaları geziyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer adaylık çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde DİSK Ege Bölge temsilciğilini ziyaret eden Soyer'in bir sonraki durağı TÜRK-İŞ 3. Bölge temsilciği oldu. Soyer toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Elbette biz bu şehirde sağduyu olduğu kadar solduyu da diri tutacağız" dedi.
Soyer'in adaylık çalışmaları tam gaz: Sendikaları geziyor
Haberler / Yerel Politika
3 Ocak 2024 Çarşamba 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- 31 Mart 2024 yerel seçimler öncesi CHP'de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarış kızıştı. Başkan Tunç Soyer'e yönelik CHP Genel Merkez tarafından yaptırılan anketlerden memnuniyetin düşük çıktığı iddia edilirken Soyer, adaylık çalışmalarına  devam ediyor. 

SENDİKALARI GEZİYOR 

Geçtiğimiz günlerde DİSK Ege Bölge Temsilciliği'ni ziyaret eden Soyer'in bugünkü durağı TÜRK-İŞ 3. Bölge Temsilciliği oldu. Türk-İş’e bağlı sendikaların temsilcileri kahvaltıda bir araya gelen Soyer ardından Türk-İş 3.Bölge Temsilcisi Hayrettin Çakmak ile birlikte basına açıklamalarda bulundu.

ÇAKMAK'TAN TAM DESTEK 

Türk-İş 3.Bölge Temsilcisi Hayrettin Çakmak açıklamasında, "Değerli başkanımızı her ay başkanlar kurulumuzda davet etmiştik. Daha önceden de söz vermiştik ve ilkini de yapmıştık. İkinci toplantıyı yapmamıştık, takvimler birbirlerine tutmamıştı. Bugüne nasip oldu. Kendisini  bölgemizde ağırlamaktan mutluluk duydum, gurur duydum, onur duydum başkanım. Sebebi ziyaretimiz de konuştuklarımız da oldu. Kentimizi konuştuk. Büyükşehir Belediye başkanlığında Türk-İş topluluğu olarak 8 tane sendikamızda örgütlü olduğumuzdan dolayı örgütlemeyi konuştuk, toplu sözleşmeyi konuştuk, siyasetten de bahsettik. Biz istiyoruz ki başkanımızla tekrar bu birlikteliği sağlayarak yolumuza devam edelim. Kentin altyapısına çok önem veren bir belediye başkanını yalnız bırakmamak gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda da başkanımız ne arzu ederse, bize ne görev düşerse bizim de burada olduğumuzu bilmesini istiyorum" diye konuştu. 

'SOLDUYU' VURGUSU 

Başkan Tunç Soyer ise açıklamasında, " TÜRK-İŞ Bölge Başkanlığımızın davetli beni hem çok gururlandırdı, hem çok mutlu etti. Tüm şube başkanlarımızla beraber bir değerlendirme Toplantısı yaptık. Onların gösterdiği teveccühe, hassasiyete ve desteğe öncelikle çok teşekkür ediyorum. Benim için son derece kıymetli destekleri. Bizim Türk-İş'le yol arkadaşlığımız uzun bir yolculuk yol arkadaşlığıdır. Birlikte daha çok iş başaracağımıza inanıyorum. Sadece İzmir'de 110 binin üzerinde üyesi olan bir büyük dev sendikadan bahsediyoruz. Bu şehirde işçinin hakkını, emekçinin hakkını koruyan Türk İş'e bu konuda hem şükranlarımı sunmak istiyorum. Hem çok takdirimi ifade etmek istiyorum. Elbette biz bu şehirde sağduyu olduğu kadar solduyu da diri tutacağız. Emekten, haktan yana, adaletten yana bir yerel yönetim buluşturmaya gayret ettik bugüne kadar. Bundan sonra da bu yolculuğa devam edeceğiz.  Son derece moral bulduğum, keyif aldığım bir buluşma oldu" ifadelerine yer verdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası