Ege Postası
Geri

Soygun anı güvenlik kamerasında

Adana'da baba ile oğulun hayatını kaybettiği kanlı kuyumcu soygunu güvenlik kameralarına da yansıdı. 2'si pompalı tüfekli yüzleri maskeli 3 saldırgan, kuyumcuyu basınca işyerinde bulunan bir çocuk bir kadın ile tezgahtar kaçıyor. Soyguncular...
Soygun anı güvenlik kamerasında
Haberler / Güncel
27 Ağustos 2013 Salı 10:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana'da baba ile oğulun hayatını kaybettiği kanlı kuyumcu soygunu güvenlik kameralarına da yansıdı. 2'si pompalı tüfekli yüzleri maskeli 3 saldırgan, kuyumcuyu basınca işyerinde bulunan bir çocuk bir kadın ile tezgahtar kaçıyor. Soyguncular ardından silah bir poşete 4 kilogram altını doldurup uzaklaşıyor.

    Olay, merkez Seyhan ilçesi Meydan Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde Hakkı Baygın'a ait kuyumcu dükkanında yaşandı. Güvenlik kamerasına yansıyana görüntülerde, maskeli 3 kişi kuyumcuya giriyor. Ardından 2'si üzerlerindeki pompalı tüfekleri işyeri sahibi ile içerdeki bir kadına doğrultuyor. Çocuk ile kadın önce işyerinin arkasına kaçarken tezgahtar önce saklanıyor. Ardından o da kaçıyor. Soygunculardan biri açtığı siyah bir poşete vitrinlerdeki altınları dolduruyor. İçerde bir kez ateş açan saldırganlar daha sonra kaçıyor.

    Soyguncular, kaçarken ise kendilerini engellemeye çalışan Mahir Aytaç (16) ve babası Alican Aytaç'ı (47) öldürmüşlerdi. Polis, hırsızların soygunda kullandıkları kiralık otomobili merkez Seyhan ilçesi Kınalı bölgesinde yanmış olarak buldu. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası