Ege Postası
Geri

Soylu'dan ilk açıklama: Alnımız açık, başımız dik

Menderes'te bir dönem AK Parti'den belediye başkanlığı yapan ve 31 Mart yarışında koltuğunu, CHP'li rakibi Mustafa Kayalar'a kaptıran Bülent Soylu, sonuçların netleşmesinin hemen ardından açıklama yaptı. Soylu'dan ilk açıklama
Soylu'dan ilk açıklama: Alnımız açık, başımız dik
Haberler / Yerel Politika
31 Mart 2019 Pazar 23:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

31 Mart Mahalli İdareler Seçim sonuçlarıyla ilgili Menderes Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Menderes Belediye Başkan Adayı Bülent Soylu yaptığı yazılı açıklamada, seçim sonuçlarını değerlendirdi. 

Soylu, "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ilçemize, ülkemize hayırlı, uğurlu olsun" diyerek başladığı açıklamasında, vatandaşların demokratik haklarını kullanarak sandığa gittiğini ve gelecek 5 yıllarını belirleyecek seçimler için oylarını kullandığını vurguladı. Soylu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Menderes’imizde de hemşehrilerimizin kararına saygı duyuyoruz. Halkın kararının üstünde bir şey olamaz. 5 yıldır sevgi, saygı, samimiyetle Menderes’imizi geleceğe taşıyacak adımları attık. Yaptığımız her işte, hayata geçirdiğimiz her projede milletin menfaatinden yana tavır aldık. Verdiğimiz sözlerin hepsini tuttuk. Alnımız açık, başımız dik, vicdanımız rahat. Menderes’imize hizmet etmek benim için büyük bir onur ve gurur kaynağı oldu. Dün nasıl vatandaşlarımızla bir ve berabersek, yarında olacağız."

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası