Ege Postası
Geri

Soylu personeliyle bayramlaştı

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Kurban Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı. İşçi ve memurlarla tek tek bayramlaşan başkan Soylu, birlik beraberlik mesajı verdi.
Soylu personeliyle bayramlaştı
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Ekim 2014 Cuma 09:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kurban Bayramı öncesi belediye çalışanları ile bayramlaşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun ilk durağı belediye garajı oldu. Burada işçiler ile bir araya gelen başkan Soylu, Menderes ve Menderesli vatandaşlar için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Soylu daha sonra belediye binasında memurlarla bayramlaştı. Burada yaptığı konuşmada ise Menderes için hep birlikte çalışarak daha başarılı olacaklarını ifade etti.


Menderes için çalışacağız

Yerel seçimlerin ardından görevde 6 aylık süreyi geride bıraktıklarını dile getiren başkan Soylu, “Göreve geldiğimiz andan itibaren tek düşüncemiz Menderes oldu. Bugüne kadar attığımız bütün adımlar Menderes’in daha iyi bir noktaya gelmesi içindi. Bundan sonrada bu adımları atmaya devam edeceğiz. Attığımız her adımı, yaptığımız her çalışmayı işçimizle, memurumuzla hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Menderes’i hak ettiği noktaya taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz “ dedi.


Özverili olacağız

30 Mart tarihinde siyasetin bittiğini hatırlatan başkan Soylu, “ Menderes’te başarıya ulaşmak istiyorsak, siyaseti kafamızdan silmemiz, hizmete odaklanmamız gerekiyor. 30 Mart tarihinde siyaset sona erdi, şimdi Menderes’e hizmet zamanı. Bu süreçte ilçemiz için hep birlikte yılmadan, yorulmadan çalışacağız. Özverili çalışmalarımızın sonucunda başarıyı yakalayacağız ve Menderesimiz’i geleceğe taşıyacağız. Menderes’i güzel günler bekliyor. İnşallah güzel günleri kardeşçe, dostça çalışarak hep birlikte inşa edeceğiz “ diye konuştu.


Mutlu ve huzur dolu bayramlar

“ Çalışma arkadaşlarım “ diye seslendiği belediye personelinin bayramını kutlayan başkan Soylu, “ Bayramlar mutluluğun, huzurun, barış ve kardeşliğin temelidir. Bir bayramı daha bu duygularla karşılıyoruz. İnşallah nice bayramları hep birlikte geçiririz. Bütün çalışma arkadaşlarımın ve ailelerinin Kurban Bayramı kutlu olsun “ ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası