Ege Postası
Geri

Soylu startı verdi!

CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Birol Soylu,ilk ziyaretini İl Başkanı Ali Engin'e yaptı tatlı ikram etti. Soylu, ilçeye hizmet için göreve talip olduğunu ve adaylık mücadelesinde ipi göğüsleyeceğini söyledi. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ise, Soylu’nun bu görevi yapacak kapasitede bir partili olduğunu ifade ederek, ‘’ Kendisi çalışmalarıyla partimize örnek oluyor’’ dedi.
Soylu startı verdi!
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Ağustos 2013 Salı 13:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Önümüzdeki yerel seçimlerde CHP Çiğli Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Birol Soylu,ekibiyle birlikte ilk olarak CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’i ziyaret etti. Çiğli’de başkanlık için kolları sıvayan Soylu, hayata geçirmeyi düşündüğü projeler ve seçim çalışmalarıyla ilgili Engin’e bilgi verdi. Ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Soylu, bu ziyaretle birlikte seçim çalışmalarının da startını verdiklerini söyledi. Ekibiyle birlikte adaylık mücadelesi vereceklerini vurgulayan Soylu, bu süreçte her zaman partinin çıkarlarını düşüneceklerini ifade etti. Adaylık çalışmalarını diğer adayları kırmadan sürdüreceklerini söyleyen Soylu, ‘’Ekibimle ilk kurumsal ziyaretimizi yuvamıza yaparak, seçim startını verdik. Adaylık süresince hep alanlarda olacağız. Ancak her zaman diğer arkadaşlarımızla el ele ve kol kola vererek, partinin çıkarlarını kendi çıkarlarımızın üstünde tutarak çalışacağız. Benim partililerimizle sorunum olamaz. Bizim mücadelemiz iktidar mücadelesidir. Aday adaylığı süreçleri geçicidir. Ben olurum ya da başkası olur. Ben aday gösterilmesem de, kendim aday olmuş gibi çalışacağım. Ama bu yola inanarak yola çıktım ve ipi göğüsleyeceğime inanıyorum. Çiğli’yi güzel günler bekliyor’’ dedi.

ADAYLIK ÇABASINI TAKDİR EDİYORUM

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ise, Birol Soylu’nun partiye önemli hizmetleri olan bir siyasetçi olduğunu söyleyerek, ‘’Kendisi İzmir ve partimize hizmet eden bir kişi. Ayrıca iyi bir yöneticidir. Çiğli belediye başkanı olmak istiyor. Bu noktada yoğun ve seviyeli bir çabası var. Ben de bu çabayı takdir ediyorum. Yapıcı, bütünleştirici ve pozitif çalışmalarıyla kentin önceliklerini belirliyor’’ diye konuştu.

SOYLU BU GÖREVİ YAPAR

Soylu’nun bu görevi yapacak kapasitede olduğunu ifade eden Engin, ‘’ Partinin yetkili organları, kamuoyundan alınan bilgiler ışığında adayları belirleyecek. Hiçbir şekilde yandaşlık ve kısır çekişmeler adaylığı etkilemeyecek. İzmirliler bu seçimde 30 ilçeyi almamızı bekliyor. İyi adaylarla bu beklenti gerçekleşir’’ dedi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası