Ege Postası
Geri

Soylu ve Albayrak ‘aramızda sorun yok’ pozu verdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın YAŞ üyelerinin Anıtkabir ziyareti sırasında omuz omuza çarpışması sosyal medyada çok konuşulmuştu. Benzer bir görüntü Beştepe’de de yaşandı. Bu kez Albayrak, Soylu ile önce tokalaştı, ardından omuz attı. Bu hareketin sonrasında da iki bakan gülüştü.
Soylu ve Albayrak ‘aramızda sorun yok’ pozu verdi
Haberler / Politika
3 Ağustos 2018 Cuma 23:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yüksek Askeri Şura öncesi, Anıtkabir ziyaretinde kameralara yansıyan bir görüntü tartışmalara neden olmuştu. Görüntülerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, tören bittikten sonra makam aracına doğru giderken Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a omuz attığı ve daha sonra bakarak güldüğü kameralara yansımıştı.

‘ARAMIZDA SORUN YOK’ MESAJI VERDİLER

Anıtkabir’de yaşanan o görüntülerin bir benzeri Beştepe'de de yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 100 günlük icraat programını açıkladığı törende Soylu ve Albayrak önce tokalaştı sonrasında ise omuz tokuşturdu. İki bakan bu hareketiyle “aramızda sorun yok” mesajı verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası