Ege Postası
Geri

Spiralden çıkan kıvılcımlar, az daha evi yakıyordu

Kahramanmaraş Elbistan’a bağlı Taşoluk mevkiinde, bir vatandaşın kullandığı elektrikli spiralden çıkan kıvılcımlar, az kalsın tamir etmek istediği evi ve arabayı yakıyordu. Yangın bugün saat 13.00 sıralarında Taşoluk mevkiinde çıktı....
Spiralden çıkan kıvılcımlar, az daha evi yakıyordu
Haberler / Genel
13 Temmuz 2013 Cumartesi 15:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kahramanmaraş Elbistan’a bağlı Taşoluk mevkiinde, bir vatandaşın kullandığı elektrikli spiralden çıkan kıvılcımlar, az kalsın tamir etmek istediği evi ve arabayı yakıyordu.
Yangın bugün saat 13.00 sıralarında Taşoluk mevkiinde çıktı. Veysi Karagenç, bölgede bulunan ve yazlık olarak kullandığı evinde tadilat yapmak istedi. Tadilatı yapan usta elektrikli spiralle demir keserken, spiralden çıkan kıvılcımlar, çevrede bulunan ahşap malzemeleri ve tahtaları tutuşturdu. Bir anda alevlerin arasında kalan Veysi Karagenç ile usta kamyoneti ve özel otomobilini kurtardıktan sonra yangına müdahale etti.
Rüzgarın ve kuru otların da etkisiyle yayılan yangına bölgeye intikal eden itfaiye ekipleri müdahale etti. Evin yakınında bulunan bağa da büyük zarar veren yangın yaklaşık 1 saatlik bir çabanın ardından kontrol altına alınabildi. Yangında maddi hasar meydana geldi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası