Ege Postası
Geri

Srebrenica anneleri İzmir'e geliyor

Bosna savaşı sırasında bütün dünyanın gözleri önünde yaşanan büyük insanlık dramı Srebrenica katliamınının uluslar arası hukuk tarafından soy kırım olarak kabul edilmesi için yıllarca büyük mücadele veren Srebrenica Anneleri Derneği Başkanı Munırsa Subasiç ve dernek yönetim kurulu üyeleri olan “Srebrenica anneleri” İzmir’e geliyor.
Srebrenica anneleri İzmir'e geliyor
Haberler / İzmir
8 Mayıs 2014 Perşembe 15:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdullah Gül, “Derneğimizin bu organizasyonu son derece önemli ve anlamlıdır. Srebrenica annelerinin İzmir’i tanıması ve İzmirlilerin Srebrenica anneleri ile buluşması sağlanacak , Srebrenica Anneleri Derneğinin çalışmalarını ve Bosna savaşı sırasında  yaşanan soy kırımın unutulmayacağının bir kez daha İzmir’den tüm Dünyaya haykırılması amacımızdır” Dedi.
 
Srebrenica Anneleri Derneği Başkanı Munıra Subasiç ve yönetim kurulu üyesi olan kadınlar 11 Mayıs 2014 Pazar günü, Karşıyaka Seyirtepe  Derneğin kadın kolları tarafından düzenlenen geleneksel anneler günü kahvaltısına katılacaklar. 12 Mayıs 2014 pazartesi günü saat 15.00 de Bornova Belediyesi Çamdibi Pazaryeri üstündeki Nedret Güvenç tiyatro salonunda Srebrenica konulu panele konuşmacı olarak katılacaklar.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası