Ege Postası
Geri

Suat Kılıç: Çözüm sürecine en büyük desteği gençlerin vermesi gerekiyor

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, çözüm sürecine en büyük desteği gençlerin vermesi gerektiğini belirtti.Her şeyin, gençlerin yarınları için olduğunu vurgulayan Kılıç, “Size, terör meselesini çözmüş bir Türkiye bırakmak istiyoruz."...
Suat Kılıç: Çözüm sürecine en büyük desteği gençlerin vermesi gerekiyor
Haberler / Güncel
9 Mayıs 2013 Perşembe 17:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, çözüm sürecine en büyük desteği gençlerin vermesi gerektiğini belirtti.
Her şeyin, gençlerin yarınları için olduğunu vurgulayan Kılıç, “Size, terör meselesini çözmüş bir Türkiye bırakmak istiyoruz." dedi.

Kahramanmaraş’ta gün boyu ziyaretler ve açılışlar yapan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, gençlik merkezi temel atma törenine katıldı. Buradan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Karacasu Kampüsü'ne geçen Kılıç, 2 bin 500 kişilik spor salonunu hizmete açtı. Öğrencilerin, ‘Hoş geldin Suat abi’ sloganı eşliğinde spor salonuna giren Kılıç, öğrencilerin tezahüratlarına eliyle selam vererek karşılık verdi. Açılış konuşması için kürsüye gelen Bakan Kılıç, öğrencilere seslendi.

AK Parti hükümeti olarak atılan her adımın, gençlerin geleceği için olduğunu ifade eden Bakan Kılıç, 'Çözüm Süreci' olarak adlandırılanğımız süreç için, "Size ekonomik, siyasi sorunlarını çözmüş bir Türkiye bırakmak istiyoruz. İstikrarsızlık meselesini gündemin dışına atmış, enflasyon meselesini çözüme kavuşturmuş bir Türkiye bırakıyoruz.” diye konuştu.

Çözüm süreciyle ilgili öğrencilerden destek isteyen Kılıç, şunları kaydetti: “Arkadaşlar, madem ki gayemiz yarınlara terör sorunundan kurtarılmış bir Türkiye bırakmaktır. O zaman en büyük desteği vermesi gereken sizlersiniz. En büyük desteği sizlerin vermesi gerekiyor. Kardeşleriniz askere giderken acaba sınır karakolunda olur muyu? Acaba terörle mücadelede bir kazaya kurban gider miyi? Kaygısını yaşamamalı. Bu ülkenin gençleri, artık bu korkuyla yaşamamalı. Vatan sana canım feda diyen de yine biziz. Eğer bu ülke için ölmek gerekiyorsa, bu ülkenin bayrağı için ölmekten, şehadet şerbetini içmekten başka yol yoksa o gün zaten hepimiz gözü kapalı ölüme gideriz. Ama aklımızla, siyasetle, hukukla, demokrasiyle terör meselesini çözmek mümkünse ki biz çözülebileceğine inanıyoruz. O zaman da bu meseleyi çözmek için bütün imkanları seferber etmek gerekiyor.”

Konuşmanın ardından, Bakan Kılıç ve beraberindeki protokol üyeleri, öğrencilerin hazırladığı jimnastik gösterisini izledi. Ardından, spor salonu açılış kurdelesini keserek, üniversiteye yapılan bin kişilik yurdu inceleyen Bakan Kılıç, tören boyunca da Tweet atmayı ihmal etmedi.









YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası