Ege Postası
Geri

Suat Nezir'den Yıldırım'a destek açıklaması: Seni en iyi anlayan kişiyim!

2019’da yapılan yerel seçimlerde Buca’dan CHP adayı gösterilen daha sonra adaylıktan çekilen Suat Nezir’den Uygar Yıldırım’a destek açıklaması geldi. Nezir yaptığı açıklamada, “Çiğli Belediye Başkan Adayı yapılan ve sudan sebepler ile adaylığı düşürülen, Sevgili kardeşim Uygar söze nasıl başlayacağımı bilemiyorum ancak şunu biliyorum o makama renkli kişiliğin ile çok yakışacaktın.Ancak maalesef karar vericiler kenti yönetecek aday aramıyorlar” dedi.
Suat Nezir'den Yıldırım'a destek açıklaması: Seni en iyi anlayan kişiyim!
Haberler / Yerel Politika
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi tarafından Çiğli’de Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Uygur Yıldırım’ın parti örgütünden gelen tepkiler sonrasında adaylığı düşürülmüş, yerine Onur Emrah Yıldız Çiğli Belediye Başkan adayı olarak gösterilmişti.

Öte yandan Uygar Yıldırım'a sürpriz bir destek geldi.

2019'da yapılan yerel seçimlerde Buca’dan CHP adayı gösterilen daha sonra adaylıktan çektirilen Suat Nezir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Uygar Yıldırım’a destek verdi.

Nezir açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“KENTİ YÖNETECEK ADAY ARAMIYORLAR”

"Çiğli Belediye Başkan Adayı yapılan ve sudan sebepler ile adaylığı düşürülen, Sevgili kardeşim Uygar söze nasıl başlayacağımı bilemiyorum ancak şunu biliyorum o makama renkli kişiliğin ile çok yakışacaktın.
Ancak malesef karar vericiler kenti yönetecek aday aramıyorlar.

SENİ EN İYİ ANLAYAN KİŞİYİM

Bence senin Çiğli'yi doğru ve dürüst bir şekilde yöneteceğini anladıkları an VAAHH BİZ NE YAPTIK, UYGAR'I NASIL ATADIK DEYİP ALALACELE HEMEN KARARLARINDAN DÖNDÜKLERİNDEN EMİNİM.
Seni bu şehirde ailenden sonra en iyi anlayan kişiyim buna inan...

SANA NACİZANE TAVSİYEM...

Sevgili kardeşim sana nacizane tavsiyem pes etme çünkü "PES ETTİĞİN AN KAYBETTİĞİN ANDIR" ailene ve sevdiklerine sarıl ve her daim düştüğün yerden muhakkak kalk inanıyorum ki düştüğün yerden kalkacak güç sende fazlasıyla var.

Çok üzgünüm ve tüm acını paylaşıyorum

Sevgilerimle güzel kardeşim."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası