Ege Postası
Geri

Sultanbeyli’de asfalt ve kaldırım çalışmaları artacak

Sultanbeyli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçede asfalt alanları artırmayı, kaldırım yapmayı hedefliyor. Müdürlük, bu çerçevede her mahalleye ekip gönderecek ve raporlarla talepleri belirleyecek.Sultanbeyli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü,...
Sultanbeyli’de asfalt ve kaldırım çalışmaları artacak
Haberler / Güncel
26 Nisan 2013 Cuma 15:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sultanbeyli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçede asfalt alanları artırmayı, kaldırım yapmayı hedefliyor. Müdürlük, bu çerçevede her mahalleye ekip gönderecek ve raporlarla talepleri belirleyecek.


Sultanbeyli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaz çalışma sezonunu ve yeni görüntüsüne kavuşan hizmet binasını yaptığı programla açtı. Yeni projelerin tanıtıldığı açılış programına Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Vahap Karaca, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları ve kadın kolları başkanları ile yönetimleri, mahalle başkanları ve Fen İşleri Müdürlüğü personeli katıldı. Program, kurban kesimi ve Abdurrahman Gazi Camii İmam Hatibi Doğan Temiz’in ettiği dua ile başladı.

Açılış programında konuşan Başkan Keskin, Sultanbeyli’nin son yıllarda hizmetlerle geliştiğini ve gelişmeye de devam edeceğini ifade etti. Yaptıkları işlerin takipçisi olacaklarını kaydeden Keskin, "İlçemizde görülen bütün eksikleri dikkate alıyoruz. Vatandaşımızdan gelen talepleri karşılayarak olumsuzlukları minimize etmeye çalışıyoruz. Bu sene yeni projelerle ilçemizin sorunlarını çözmeye devam edeceğiz." dedi. Asfalt oranının ilçe genelinde yüzde 98’e çıktığının altını çizen Keskin, "Hedefimiz bu oranı artırmak. Bu sezon yıpranan asfaltları da onaracağız. Ancak ilçemizde bu sene kaldırım çalışmaları ağırlık kazanacak." diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Abdullah Uçan da Fen İşleri Müdürlüğü’nün yeni görüntüsüne kavuşan binasının hayırlı olmasını diledi. Uçan, "İlçemize değer katmaya devam edeceğiz. 2013 yılı ilçemiz için bir değişim yılı olacak." dedi. Fen İşleri Müdürü Mehmet Muhsin Polat ise ilçe genelinde yapılan çalışmalardan örnekler verdi. Polat, "Çalışmalarımızı ilçemizi 45 alana bölerek hayata geçireceğiz. Her mahallemizde bir ekip bulunduracağız ve Sultanbeyli’yi yenilemeye devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası