Ege Postası
Geri

6 yıldır kayıp oğlu için Cumhurbaşkanı'ndan yardım istedi

Kayseri'de 6 yıl önce kaybolan 39 yaşındaki Ünsal Aktur hala bulunamıyor. 2007 yılında marketi kapattıktan sonra 3 kişi ile tartıştığı belirlenen Ünsal Aktur’un babası, bulunması için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den yardım istedi....
6 yıldır kayıp oğlu için Cumhurbaşkanı'ndan yardım istedi
Haberler / Güncel
26 Nisan 2013 Cuma 15:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri'de 6 yıl önce kaybolan 39 yaşındaki Ünsal Aktur hala bulunamıyor. 2007 yılında marketi kapattıktan sonra 3 kişi ile tartıştığı belirlenen Ünsal Aktur’un babası, bulunması için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den yardım istedi.

Ünsal Aktur, Yenişehir Mahallesi Turgut Reis Caddesi üzerinde bulunan kendilerine ait markette çalışıyordu. Aynı işyerinde 5 Ağustos 2007 tarihinde akşam çıkan Aktur, eve gelmedi ve o günden beri kayıp. Kaybolduğu tarihte marketi kapatırken 3 kişi ile tartışan Aktur’un zorla araca bindirilip götürüldüğü iddiaları var.

Baba Galip Aktur, oğlunun kimse ile bir sıkıntısının olmadığını belirterek, ölü ya da diri bulunmasını istiyor. Oğlunun olay günü 3 kişiyle tartıştığını iddia eden baba Galip Aktur, bu 3 kişinin oğlunu zorla araca bindirip götürdüğünü ileri sürerek, “Oğlum 6 yıldır kayıp. Tüm aramalarımıza rağmen bir izine rastlayamadık. Polise haber vermemize rağmen hala bir sonuç alamadık. En son oğlumun kayıp dosyası cinayet bürosu ekiplerine verilmişti. Ama oradan da bir cevap alamadık. Oğlumun düşmanı yoktu.” dedi.

Kayıp oğlunun çocuklarının büyüdüğünü ve babalarını sormaya başladığını belirten Galip Aktur, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de yardım etmesini istiyor. Aktur, “Kayseri’de cinayete kurban giden 3 yavrunun cesedini bulan özel ekip, benim oğlumu da bulsun. 6 yıldır perişanız. Başvurmadığımız yer kalmadı, ama sonuç alamıyoruz. Yetkililerden oğlumun ölüsünü veya dirisini bulmasını istiyorum.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası