Ege Postası
Geri

Süper loto İzmir'e çıktı!

SÜPER Loto'nun 3 haftadır devreden büyük ikramiyesini kazanan numaranın İzmir'de bir bayiden yatırıldığı ortaya çıktı. Talihlinin kimliği henüz bilinmezken, şanslı numaralara isabet eden 3 milyon 858 bin 302 liranın ne zaman alınacağı merakla bekleniyor.
Süper loto İzmir'e çıktı!
Haberler / İzmir
8 Şubat 2014 Cumartesi 10:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından 6 Şubat Perşembe günü düzenlenen Süper Loto çekilişinde, 3 haftadır devreden 3 milyon 858 bin 302 lira talihlisini buldu. Tek kişinin tutturduğu kuponunun İzmir'de Menemen Garaj Yolu'nda bir bayiden oynandığı ortaya çıktı. Büyük ikramiye ilçede heyecan yaşattı. Bayii Hasan Gökdemir, şu ana kadar talihlinin kendisiyle irtibata geçmediğini belirtti. 7 yıl önce de büyük ikramiye kazanan kuponun bayisinden yatırıldığını aktaran Gökdemir, "Buradan 850 kişi süper loto oynamış. Yoğun bir gün olduğu için kendisini hatırlamıyorum. Umarım talihli için hayırlara vesile olur bu ikramiye. Menemen'den kazandığı bu parayı Menemen'e harcaması en büyük dileğimiz" dedi. İzmir'de ise ikramiyerir kime isabet ettiği merak konusu oldu.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası