Ege Postası
Geri

Suriye'de Bayram konvoyu Sakarya'ya ulaştı

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ile İngiltere'deki çeşitli yardım kuruluşları tarafından organize edilen Suriye'de Bayram konvoyu Sakarya'ya ulaştı.        Ramazan Bayramı için...
Suriye'de Bayram konvoyu Sakarya'ya ulaştı
Haberler / Güncel
3 Ağustos 2013 Cumartesi 16:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ile İngiltere'deki çeşitli yardım kuruluşları tarafından organize edilen Suriye'de Bayram konvoyu Sakarya'ya ulaştı.

        Ramazan Bayramı için Suriyeli çocuklara bebek maması, süt, oyuncak, kıyafet, ilaç ve İngiltere'den Suriye'deki insanlar için gönderilen hediyeleri taşıyan yardım konvoyu Sakarya'ya vardı. 160 gönüllünün bulunduğu konvoyda ambulans, itfaiye, kamyonet ve pikaplar yer alıyor.

        Konvoyun koordinatörü Muhammed Shakiel Shabir, uzun bir yolculuğun ardından Türkiye'ye ulaştıklarını, İstanbul, Sakarya, Ankara, Adana ve Reyhanlı güzergahını takip ederek, Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan Suriye'ye giriş yapacaklarını söyledi.

        Konvoydakiler, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Akyazı'da düzenleyeceği 'Mahallemde İftar Var' programına katılarak geceyi Akyazı Belediyesi'nin misafiri olarak Akyazı Spor Salonu'nda geçirecek. 'Suriye'de Bayram' konvoyu, sahur yemeğinin ardından yola çıkacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası