Ege Postası
Geri

Sütçü İmam Üniversitesi 21. dönem mezunlarını uğurladı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) 21. dönem mezunlarını düzenlenen diploma töreniyle uğurladı.KSÜ’ nün 2012-2013 akademik yılında fakülte ve yüksek okul programlarında eğitim gören öğrenciler, Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nda...
Sütçü İmam Üniversitesi 21. dönem mezunlarını uğurladı
Haberler / Genel
29 Haziran 2013 Cumartesi 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) 21. dönem mezunlarını düzenlenen diploma töreniyle uğurladı.


KSÜ’ nün 2012-2013 akademik yılında fakülte ve yüksek okul programlarında eğitim gören öğrenciler, Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nda düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

Programın açılışında konuşan KSÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan, 1992 yılında kurulan üniversitenin, Türkiye’nin seçkin üniversiteleri arasına girmeyi başardığını belirtti.

Mezun öğrencilerin dünyanın her ülkesinde çalışabilecek bilgi ve birikime sahip olduğunu ifade eden Karaaslan, “Uluslar arası anlaşma yolunda hızla ilerleyen üniversitemiz iki yıldır farklı ülkelerden gelen yabancı öğrencilere de ev sahipliği yapmaktadır. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi bu gün üniversitemizde uğurluyoruz” diye konuştu.

Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan, kardeşler arasına sokulmaya çalışılan nifak tohumlarına karşı, öğrencilere uyanık olmaları tavsiyesinde bulundu.
Karaaslan, “Daima büyük düşünün. İnancınızı hiçbir zaman kaybetmeyin. Sizler taşıdığınız potansiyel güçle ülkemiz ve tüm dünya için umut ışığısınız. Aranıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara karşı dikkat edin. Bir süreç sonlanırken, başka fasılları açmaya çalışan şer güçlerin oyunlarına gelmeyin.” dedi.

Vali Şükrü Kocatepe ise, öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak olduklarını söyledi. Öğrencilere iş hayatında başarılar dileyen Kocatepe “Mezun olan öğrencilerimize hayatta başarılar diliyorum. Bu akademik yılın huzurla ve başarıyla tamamlanmasını sağlayan yönetici ve hocalarımızı kutluyorum. Bu ülke, yarın sizler sayesinde daha yüksek noktalara ulaşacak. Birlik ve beraberlik içinde sanayileşmede ve kalkınmada birbirimize sarılarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Siz değerli gençlerimiz sayesinde ülkemizi dünyanın en medeni ülkelerinden biri yapacağız.” açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından fakülte ve yüksek okul programlarında derece yapan öğrenciler, ödüllerini Vali Kocatepe ve Rektör Karaaslan'ın elinden aldı. Tören, dönem birincisi Sıddık Doğruluk’un, ismini yaş kütüğüne çakması ve öğrencilerin keplerini fırlatmasının ardından Zara konseriyle son buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası