Ege Postası
Geri

Tarımla uğraşan vatandaşların dinlenmesi için başlatılan festival 25 yaşında

Antalya’nın Finike ilçesinde tarımla uğraşan halkın yılda bir kez dinlenmesi için başlatılan festival 25. yılına girdi. Finike’de 1989’den bu yana aralıksız devam ettirilen 25. Finike Festivali başladı. Festivalin açılış töreni...
Tarımla uğraşan vatandaşların dinlenmesi için başlatılan festival 25 yaşında
Haberler / Genel
29 Haziran 2013 Cumartesi 12:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya’nın Finike ilçesinde tarımla uğraşan halkın yılda bir kez dinlenmesi için başlatılan festival 25. yılına girdi.

Finike’de 1989’den bu yana aralıksız devam ettirilen 25. Finike Festivali başladı. Festivalin açılış töreni fuar alanında yapıldı. 1 Temmuz’a kadar devam edecek festivalde konserler, gösteriler ve çeşitli etkinlikler olacak. Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, tarımla uğraşan ilçe halkının yılda bir kez de olsa dinlendirmek, ilçenin tanıtımını yapmak için 25 yıl önce başladıkları festivalin belediyeler tarafından düzenlenen 2 bin 500 festival arasında son 7 yıldır ilk 10 içinde yer aldığını söyledi.

Finike Kaymakamı Mesut Yakuta da, “Cefakar halkımız seralarda 50 derece sıcaklığın altında, portakal bahçelerinde çalışıyor. Bu festival sayesinde birkaç günlüğüne de olsa günlük hayatın stresinden kurtulma imkanı buluyorlar.” dedi.


Festivalin ilk günü; modern dans grubu ve Kenya Halk Danslar Topluluğu gösteri yaptı. Motor şovun ardından Ramazan Çelik ve İsmail YK konser verdi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası