Ege Postası
Geri

Suudi Arabistan, İran’a casusluk olayında 10 kişiyi daha gözaltına aldı

Suudi Arabistan devlet televizyonu, Mart ayında açıklanan ve İran’la bağlantılı casusluk olayında 10 kişinin daha gözaltına alındığını açıkladı. El Ahbariye televizyonu, Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı’nı kaynak gösterdiği...
Suudi Arabistan, İran’a casusluk olayında 10 kişiyi daha gözaltına aldı
Haberler / Dünya
21 Mayıs 2013 Salı 16:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Suudi Arabistan devlet televizyonu, Mart ayında açıklanan ve İran’la bağlantılı casusluk olayında 10 kişinin daha gözaltına alındığını açıkladı.

El Ahbariye televizyonu, Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı’nı kaynak gösterdiği haberinde, “Yetkililer tarafından yapılan ilk araştırmalar sonucu casusluk faaliyetinde bulunduğu tespit edilen 10 kişi daha gözaltına alındı." açıklamasına yer verdi. Haberde gözaltına alınanlar arasında 8 Suudi, bir Lübnanlı ve bir Türk olduğu kaydedildi.

Mart ayında ise Suudi güvenlik güçleri, 16’sı Suudi, bir İranlı ve bir Lübnanlı toplam 18 kişinin tutuklandığını açıklamıştı. Mart’ta gözaltına alınan Lübnanlının ise serbest bırakıldığı kaydedildi.

Mart ayında tutuklanan Suudilerin tamamının ise ülkedeki azınlık Şii toplumunun üyeleri olduğu aktarıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası