Ege Postası
Geri

‘Suyun öte yanından’ Şeboy’a destek

İzmir’deki Balkan derneklerinin destek verdiği AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy’a suyun öte yanı diye tabir edilen Balkan topraklarından da duygulandıran bir destek geldi.
‘Suyun öte yanından’ Şeboy’a destek
Haberler / Seçim
18 Mayıs 2015 Pazartesi 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Makedonya Studenicani Belediye Başkanı Azem Sadiki ekibiyle birlikte İzmir’e gelerek Şeboy’a destek için çalışıyor.
 Sahada çalışıyor 
Balkan kökenli olan eski Buca belediye Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy’u Balkan camiası yalnız bırakmıyor. Ağabey olarak gördüklere Şeboy’un Milletvekili olacağına çok sevindiklerini belirten Balkan federasyonları ve dernekleri her platformda AK Parti adayına desteklerini açıklamaya devam ederken Cemil Şeboy’a bu kez dedelerinin doğduğu topraklar olan Makedonya’dan anlamlı bir destek geldi. Üsküp’e bağlı Studenicani Belediye Başkanı Azem Sadiki ve ekibi İzmir’de balkan göçmenleriyle ve sivil toplum örgütleriyle bir araya gelerek Şeboy’a destek istiyor.


Kendimizi güçlü hissediyoruz
Azem Sadiki, İlk toplantısını Balkan Federasyonları ve Dernekleriyle, Sosyal Güvenlik Kurumu Alsancak Dinlenme Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Cemil Şeboy’un Milletvekili olarak Meclis’e gitmesinin kendileri için de çok önemli olduğunu vurgulayan Sadiki, “ Dedelerimiz ve babalarımız, Makedonya’dan Türkiye’ye göç eden kardeşlerinin Türkiye’de yaptıkları işlerle gurur duydu. Şimdi bizler de onların torunlarıyla gurur duyuyoruz. Sizler Türkiye’de ne kadar iyi yerlerde olursanız biz o kadar mutlu oluyoruz.  Cemil Şeboy’un yaptığı başarılı hizmetleri sürekli takip ettik ve övündük. Aynı şekilde AK Parti ne kadar güçlü olursa biz o kadar gurur duyuyoruz. Çünkü bizleri Balkanlar’da unutmayan ve her zaman yanımızda olduğunu hissettiğimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan bize güç veriyor. Şimdi Cemil Şeboy gibi başarılı bir siyasetçinin bizi temsil edecek olmasından dolayı çok mutluyuz.Tüm Balkan Rumeli kökenli dost ve kardeşlerimize Cemil Şeboy’a destek vermelerini tavsiye ediyorum” dedi.
Benim için çok anlamlı bir destek
Belediye Başkanı Sadiki’nin Makedonya’dan kendisini destek vermek için İzmir’e gelmesinden dolayı çok duygulandığını ve mutlu olduğunu belirten Cemil Şeboy, Türkiye’de yaşayan Balkanları meclis’te temsil edeceğim için gurur duyuyorum ama artık omzumuzdaki yük daha büyük. Balkan coğrafyasında yaşayan tüm kardeşlerimizin de Türkiye’deki sesi olmak için çalışmam gerektiğini biliyorum. Bizler üzüntülü günlerimizde de mutlu günlerimizde de birbirimizin yanında olan bir camiayız. Bunun en güzel örneğini bugün bir kez daha yaşıyoruz. Hem izmir’de ki Balkan göçmeni arkadaşlarım benim yanımda hem de Makedonya’dan bize destek için gelen sevgili meslektaşım yanımda. Bu yüzden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde arkadaşlarımı, akrabalarımı, temsil edeceğim için şeref duyuyorum

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası