Ege Postası
Geri

TBM Başkanı ve 7 baro başkanı İzmir'de

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu 7 baro başkanıyla birlikte İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan'ı makamında ziyaret etti. Görevine yeni seçilen Başkan Özcan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Feyzioğlu, İzmir Barosu'yla da daha güçlü bir biçimde, dayanışma içerisinde çalışmak istediklerini söyledi. Başkan Aydın Özcan'ın İzmir'deki bir çok hastane ile protokol yapılarak avukatların hastanelerden ücretsiz yararlanması önerisine Feyzioğlu yeşil ışık yaktı ve önümüzdeki günlerde bu protokolün gerçekleştirileceği müjdesini verdi.
TBM Başkanı ve 7 baro başkanı İzmir'de
Haberler / Genel
14 Kasım 2014 Cuma 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
25-26 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen İzmir Barosu Olağan Genel Kurulu'nda göreve seçilen İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaretler sürüyor. Başkan Özcan'ı seçildiği gün  telefonla arayarak tebrik eden ve ardından da İzmir Barosu'nu Ankara'da makamında kabul eden TBB Başkanı Metin Feyzioğlu iade-i ziyarette bulundu. Feyzioğlu'nun ziyaretine Bursa Barosu Başkanı Ekrem Demiröz, Manisa Barosu Başkanı Zeynel Balkız, Aydın Barosu Başkanı Gökhan Bozkurt, Balıkesir Barosu Başkanı Yaşar Meyvacı, Muğla Barosu Başkanı Cumhur Uzun, Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan ve Sakarya Barosu Başkanı Zafer Kazan da katıldı.

Hukukun üstünlüğünü savunacağız
Başkan Feyzioğlu ve 7 baro başkanının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan, Türkiye'de artık üstünlerin hukuku karşısında hukukun üstünlüğünü korumak için daha güçlü bir biçimde mücadele edeceklerini söyledi. TBB başta olmak üzere diğer baro başkanlarıyla ortak projeleri paylaşmak istediklerini, meslektaşlarının yaşamını kolaylaştıracak, avukatlık mesleğinin prestijini artıracak çalışmalarda bulunacaklarını ifade eden Özcan, sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve demokratik kitle örgütleriyle de diyolog içerisinde olacaklarını, onların da desteğini alacaklarını söyledi. Başkan Özcan, "Cumhuriyetin değerlerine, Atatürk ilkelerine daha güçlü bir biçimde sahip çıkmak için İzmir'deki sivil toplum kuruluşlarına da ihtiyacımız olacak. Genel kurul öncesi ‘60 proje 60 çözüm önerisi’ sloganıyla seçim bildirgemizi hazırladık.. 2004-2010 yılları arasında Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu yönetimdeydi. Şimdi hizmetler kaldığı yerden devam edecek. Birlik ve beraberliği sağladık, tek yürek olduk. Hiçbir meslektaşımızı ötekileştirmeden adil bir hizmet vereceğiz. İzmir Barosu'nda özlenen hizmetleri yeniden gerçekleştireceğiz. İzmir Barosu’nu ortak akılla yöneteceğiz” Dedi.

Müjdeyi verdi
İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan konuşmasının ardından TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’ndan bir talepte bulundu. Özcan, İzmir’deki bir çok hastane ile protokol yapılarak meslektaşlarının hastanelerden ücretsiz yararlanması konusunda Feyzioğlu’ndan destek istedi. Feyzioğlu da bu öneriye sıcak bakarak önümüzdeki günlerde protokolün imzalanacağı müjdesini verdi.
Başkan Feyzioğlu göreve yeni seçilen Aydın Özcan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek görevlerinde başarı diledi. Ardından da yaptığı değerlendirmede İzmir Barosu'yla da daha güçlü bir biçimde, dayanışma içerisinde çalışmak istediklerini söyledi.  


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası