Ege Postası
Geri

TIR sürücülerinin bayramı buruk geçiyor

Kapıkule Sınır Kapısı önünde sıra bekleyen TIR sürücülerinin bayramı buruk geçiyor.En önemli dini bayramlardan biri olan Ramazan başladı. Bir ay boyunca oruç tutan insanlar sabah saatlerinde camilerin yolunu tuttu. Yurdun farklı illerinden...
TIR sürücülerinin bayramı buruk geçiyor
Haberler / Güncel
8 Ağustos 2013 Perşembe 12:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kapıkule Sınır Kapısı önünde sıra bekleyen TIR sürücülerinin bayramı buruk geçiyor.
En önemli dini bayramlardan biri olan Ramazan başladı. Bir ay boyunca oruç tutan insanlar sabah saatlerinde camilerin yolunu tuttu.

Yurdun farklı illerinden aldığı yükü Avrupa ülkelerine taşıyan TIR sürücüleri bayramı ailelerinden uzakta geçirmek zorunda kalıyor. Bayrama buruk başlayan sürücüler, aileleri ve yakınlarıyla ancak telefonla bayramlaşabiliyor. Buruk bayram geçiren sürücüler kendileri gibi TIR kuyruğunda bekleyen diğer sürücü arkadaşlarıyla bayramlaşarak teselli buluyor. Almanya'ya yük götüren sürücülerden Beyazıt Barış, sürekli yollarda oldukları için bayramı aileleri ve yakınlarından uzak geçirdiklerini söyledi.
İsviçre’ye giden Nihat Mavi de sürekli yollarda oldukları için yıllardan beri ailelerinden uzakta bayramı geçirdiklerini kaydetti.

Duran Aslan da yüklerini zamanında bırakmak zorunda olduklarını aksi halde cezalı duruma düştüklerini ifade etti. Bayramı aileleriyle birlikte geçirmek istediklerini anlatan Aslan, bayramın kendileri için buruk geçtiğini dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası