Ege Postası
Geri

TK-7008’de Sarıgül zirvesi

Bugün saat 14.00’te hareket edecek TK-7008 sefer sayılı Ankara-İzmir uçağında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski genel başkan Deniz Baykal, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün partiye dönüşünü masaya yatıracak.
TK-7008’de Sarıgül zirvesi
Haberler / Politika
7 Eylül 2013 Cumartesi 09:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANKARA- Hürriyet Gazetesi'nden Okan Konuralp'in haberine göre CHP’den, 2005’te, Deniz Baykal’ın genel başkanlığı döneminde ihraç edilen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün yeniden CHP üyesi olup olmayacağı tartışmalarına ilişkin temasların en önemlilerinden biri bugün saat 14.00’de hareket edecek TK-7008 sefer sayılı Ankara-İzmir uçuşunda gerçekleşecek.

"BAYKAL İZMİR'E ÇIKARMA YAPACAK" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıgül’ün geri dönüşüne karşı olduğu bilinen eski Genel Başkan Deniz Baykal ile aynı uçakta İzmir’e gidecek. Bir düğün töreninde Baykal ile birlikte nikah şahitliği yapacak olan Kılıçdaroğlu, uçakta Sarıgül’ün geleceğini müzakere edecek. Uçağın 1A ve 1B numaralı koltuklarında oturacak eski ve yeni genel başkanlar, Sarıgül’e ilişkin değerlendirmelerini İzmir’de de sürdürecek.

DİLEKÇE YERİNE GENEL AF

Kılıçdaroğlu’nun, kendisine “Af dilekçesini 8 Eylül’deki Parti Meclisi’nde gündeme alınmak üzere göndersin. PM üyeleri de özgür iradeleriyle kararını versin. PM affını kabul eder, etmez” mesajı gönderdiği iddia edilen Mustafa Sarıgül’ün de ‘Genel af’ talebinde bulunduğu ileri sürüldü. CHP kulislerindeki iddiaya göre, Sarıgül ile birlikte hareket eden bazı CHP üst düzey yöneticileri “Af dilekçesi göndermek yerine genel merkez yönetimi genel af ilan etsin. Genel af yoluyla gelip partiye üye olsun” seçeneğini tartışmaya açtı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası