Ege Postası
Geri

TRT'deki seçim konuşması öldükten iki saat sonra yayınladı

TRT'de partisi için oy istediği konuşması öldükten sonra yayınlandı
TRT'deki seçim konuşması öldükten iki saat sonra yayınladı
Haberler / Politika
26 Ekim 2015 Pazartesi 16:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hak ve Özgürlükler Partisi (Hak-Par) Genel Başkanı 58 yaşındaki Fehmi Demir, trafik kazasın hayatını kaybetti. Demir'in ölümünden iki saat sonra propaganda konuşması TRT'de yayınlandı.

Hak ve Özgürlükler Partisi (Hak-Par) Genel Başkanı Fehmi Demir, Mersin'de dün akşam saatlerinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Demir'in partisi için yaptığı propaganda konuşması, TRT'de ölümünden iki saat sonra ekranlara geldi.

KONUŞMASINI KENDİSİ DUYURMUŞTU
1 Kasım'daki seçimlere hazırlanan ve kazada yaşamını yitiren Hak- Par Genel Başkanı Fehmi Demir'in sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki son paylaşımında propaganda konuşmasının TRT ekranlarında yayınlanacağını duyurmak oldu. Demir, 24 Ekim 2015'deki son paylaşımında şunları kaydetti: "Siyasi partilerin TRT1 ve TRT Haber'de yayınlanacak seçim konuşmaları yarın (25.10.2015) başlıyor. Partimiz Hak ve Özgürlükler Partisi adına ilk konuşmayı ben yapıyorum. Konuşma saati 20.15'dir. Avrupa saati 19.15."

ÖLÜMÜNDEN İKİ SAAT SONRA KONUŞMASI YAYINLANDI 
Kazada yaşamını yitiren Hak-Par Genel Başkanı Fehmi Demir'in partisi için yaptığı propaganda konuşması, TRT'de ölümünden iki saat sonra ekranlara geldi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası