Ege Postası
Geri

Taha Okan Küçük Menderes'te seçmenlerle buluştu

Türk Halkının %70’i sağcı, %30’u solcudur kabullenmesinin bir algı operasyonu olduğunu söylediği Bayındır, Ödemiş, Kiraz ve Beydağ toplantılarında; Türkiye, sağcı-liberallerin ülkesi değildir. Sahip oldukları milliyet ve mezhep nedeni ile yığınlar kendini sağcı zannediyorsa, suç; sınıf siyaseti yapmayan, solun evrensel değerlerini halkımıza anlatamayan biz Türk solcularınındır. Taha Okan Küçük Menderes'te seçmenlerle buluştu
Taha Okan Küçük Menderes'te seçmenlerle buluştu
Haberler / Seçim
9 Mart 2015 Pazartesi 13:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Solun emek olduğunu, ulusun zenginliğini adaletle paylaşarak insanca yaşamak demek olduğunu, bu yoksul millete anlatmak için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Kendisini sağcı zanneden kitleler, solun, rakı-balık-bonfile şarap demek olmadığını,  kumsalda şezlongla, sokakta mini etek, türbanla hiçbir ilişkisinin bulunmadığını anlayıncaya kadar kapı kapı dolaşıp solun evrensel değerlerini anlatmalıyız.

Bizim insanımız günlük hayatını sol değerlerle yaşar, “komşusu açken tok yatan bizden değildir” diyen peygamberin dinine inanır. Gelin canlar bir olalım yoksulun hakkını alalım diyen Pir Sultan Türküleri ile coşar. Sol partilerin bir oy bile alamadığı köylerde, imece ile yolunu, muhtarlık binası kendisi yapar, bir tek köylüsünü açta açıkta bırakmadan yardımcı olur. Sadece seçim günü sandık başında kendisini sağcı zannedip oyunu veren bu Anadolu insanlarına solcu olduklarını fark ettirmek biz CHP’lilerin boynunun borcudur. 

Unutmayın ki Anadolu sol fikirlerle Avrupa’dan 800 yıl önce tanıştı. Şeyh Bedrettin, Yunus Emre, Mevlana, Pir Sultan Abdal; Fransız İhtilalindan, yüzlerce yıl önce özgürlük, eşitlik, kardeşlik ve adalet kavramlarını Anadolu’dan dünyaya yaydılar. Hatta, dünyanın ilk sosyalist kenti olan Aydın’ın Ortaklar ilçesi, Şeyh Bedrettin’in yoldaşları tarafından yaşamı adaletle paylaşmak düşüncesine atfen “Ortaklar” adıyla kuruldu. Şeklinde konuştu. 

Dr. Taha OKAN, CHP’nin sol dünya düşüncesini halkımıza doğru biçimde anlatabilirse potansiyel sol oylarının%70-80 olacağını belirterek, “ Hırsızlığa, yoksuzluğa,rüşvet ve yolsuzluğa son vermek için birlikte çalışacağız, ezenin karşısında ezilenin yanında dimdik durup, CHP’li solcu, vicdan sahibi kadroları iktidara taşıyacağız” diyerek  sözlerine son verdi.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası