Ege Postası
Geri

Talak:Çiğli'yi ortak akıl yönetecek

2014 Yerel Seçimleri'yle birlikte Çiğli'de ortak aklın hakim olacağını söyleyen CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Çiğli'yi yerel demokrasinin vazgeçilmezleri muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortak yöneteceklerini belirtti.
Talak:Çiğli'yi ortak akıl yönetecek
Haberler / Yerel Politika
22 Ekim 2013 Salı 09:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- 2014 Yerel Seçimler'de Çiğli Belediye Başkanı olmak için kolları sıvayan Ali Talak, Çiğli'yi muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortak yöneteceklerini söyledi. Demokrasinin vazgeçilmezlerinden olan muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları ile fikir alışverişinde bulunarak Çiğli'yi kalkındıracaklarını dile getiren Talak, ‘ben değil biz mantığı’ ile yola çıktıklarını, Çiğli halkının hak ettiği standartlara ulaşması için halkla her daim iç içe olan muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket edeceklerini belirtti. 

MUHTARLARLA BİRLİKTE HAREKET EDECEK

Muhtarların olmazsa olmazlardan olduğunu kaydeden Talak, “Belediye başkanı olduğum zaman, sabah geleceğiz, muhtarların nezaretinde bir ev belirleyeceğiz ve birlikte kahvaltımızı yapacağız. İmar ve Fen İşleri Müdürü de yanımızda olacak. ‘Buradaki sorun nedir, bu yol, bu eğitim tesisi neden yapılmadı’ şeklinde notlar alacağız ve ilgili bölümlere sevk edeceğiz. Her gün öğlene kadar yürüyerek mahallelerde aynı işlemi gerçekleştireceğiz. Mahalledeki tüm sorunlardan haberdar olan muhtarlarla birlikte olduğumuz için mahallelerde kesin çözüm getiren uygulamaları hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası