Ege Postası
Geri

Talak, Güzeltepe adı gibi güzel olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Çiğli Güzeltepe Mahallesi’ni ziyaret etti. Talak, “Çiğli’nin hiçbir mahallesinin birbirinden farkı kalmayacak. Her bölgeye her kesime eşit hizmet gidecek” dedi.
Talak, Güzeltepe adı gibi güzel olacak
Haberler / Yerel Politika
12 Aralık 2013 Perşembe 13:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Çiğli Güzeltepe Mahallesi esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Mahallenin acilen kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğuna değinip mahalle sakinlerine seslenen Ali Talak, “Kentsel dönüşümde şehir plancısı olarak bana sonuna kadar güvenebilirsiniz. Benimle iş yapanlar beni bilir. Bugüne kadar imar konusunda kimseyi mağdur etmedim. Bundan sonra da etmem. Şimdi diyorum ki bizim plan ve projelerimizle Çiğli’de ‘Kentsel dönüşüm kentsel kazanım olacak’ bunun taahhüdünü veriyorum” dedi.

Yeşil alan ve sosyal yaşam alanlarının yetersiz olduğunu dile getiren mahalle sakinleri Ali Talak’tan Güzeltepe Mahallesi’ne sosyal yaşam merkezi, yeşil alan ve spor tesis alanları istedi. Talak ise başkan seçildiği takdirde uygulayacağı kentsel dönüşüm projesi ve mahallelinin isteği olan diğer projelerle birlikte Güzeltepe’nin Evka-2’den ve imarı düzenli diğer mahallelerden farkının kalmayacağını belirtip “Biz Çiğli’yi şu mahalle, bu mahalle diye ayırmayacağız” diye konuştu.

Talak, Güzeltepe’de kahvehanede karşılaştığı Çiğli Belediye meclis üyesi CHP’li Doğan Gül ile bir süre sohbet etti. Gül, “Ali Başkanı tanıyoruz. Çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Gerçekten iyi projeleri var. Her aday adayı partimiz için çalışıyor. Kim hak ediyorsa o kazansın” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası