Ege Postası
Geri

Talak'tan teknolojik park atağı

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Çiğli’deki parkları Teknolojik Parklara dönüştürüp çağdaş İzmir’in mekanları haline getirmeyi planlıyor.
Talak'tan teknolojik park atağı
Haberler / Yerel Politika
17 Ekim 2013 Perşembe 09:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, partisi tarafından aday gösterilip başkan seçildiği takdirde Çiğli’de bulunan parkları da teknoloji çağına uygun hale getirmeyi hedefliyor. Öncelikle Çiğli’yi çağdaş parklarla donatacağını dile getiren Talak,’’Çiğli’de bulunan bütün parklara Kablosuz Bağlantı ile internet ağı kuracağız. Vatandaşlar parka gittiği zaman akıllı telefonunda veya dizüstü bilgisayarından Wi-Fi’den internete bağlanabilecek’’ dedi.
CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, ‘’Gezi Parkı’nda bir kez daha gördük ki Facebook ve Twitter’da anında paylaşılan haber ve görüntüler hızlı bir şekilde kullanıcılar arasında yayıldı. Sosyal medya bireyler için vazgeçilmez bir alan oldu. Çiğlili vatandaşlar vereceğimiz internet hizmetten sınırsız yararlanacak’’ diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası