Ege Postası
Geri

Talasemi hastası çocuklar piknikte gönüllerince eğlendi

Bursa’da kalıtsal kan hastalığı olan 'talasemi' hastası çocuklar, Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi tarafından düzenlenen piknikte bir araya geldi.Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi Hematoloji kliniğinin takip ettiği hastalar,...
Talasemi hastası çocuklar piknikte gönüllerince eğlendi
Haberler / Genel
27 Haziran 2013 Perşembe 09:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa’da kalıtsal kan hastalığı olan 'talasemi' hastası çocuklar, Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi tarafından düzenlenen piknikte bir araya geldi.
Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi Hematoloji kliniğinin takip ettiği hastalar, Botanik Park’ta gönüllerince eğlendi. Çocukların yüzlerine yüz boyama resimleri yapıldı. Çuval yarışı, kaşıkla top taşıma, ip çekme, bisiklet yarışları gibi oyunlar oynandı. Aileler ve hastane çalışanlarının katıldığı etkinlikte, çocuklara çeşitli hediyeler verildi.
Ayrıca, Çocuk Hematoloji Kliniği tarafından aile eğitimi toplantısı düzenlendi. Uzman Dr. Elif Güler Kazancı, talasemi hastalığı, tedavisi ve izlemi hakkında bilgi verdi. Aynı şekilde hemofili hastalarına Dünya Hemofili Günü nedeniyle hemofili etkinliği de düzenlendi. Çocuk Hematoloji Uzmanı Dr. Elif Güler Kazancı ve Türkiye Hemofili Derneği Başkanı Prof. Dr. Bülent Zülfikar tarafından ailelere hemofililerin sorunları ve çözümünü içeren panel düzenlendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası