Ege Postası
Geri

Tarihi ahşap bina alev alev yandı

Beşiktaş'ta tarihi bina alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kontrol altına alınan yangın sonrası, bina kullanılamaz hale geldi. Ulus Kireçhane Caddesi Çeşmehane Sokak'ta bulunan tarihi ahşap binada henüz belirlenemeyen...
Tarihi ahşap bina alev alev yandı
Haberler / Güncel
27 Haziran 2013 Perşembe 14:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beşiktaş'ta tarihi bina alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kontrol altına alınan yangın sonrası, bina kullanılamaz hale geldi.

Ulus Kireçhane Caddesi Çeşmehane Sokak'ta bulunan tarihi ahşap binada henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Bir anda alevler arasında kalan binaya müdahale etmek için olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri olay yerine ulaşana kadar çevredeki kuru otlar da tutuştu. Beşiktaş ve İstinye itfaiye gruplarının yoğun çalışmaları sonucu alevler kontrol altına alındı. Yangın sonrası binada büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Yangın sırasında mahalle sakinleri de büyük panik yaşadı. Yangın mahallinde toplanan vatandaşlar polis tarafından uzaklaştırıldı. Binada yaşayan kimsenin olmaması nedeniyle ölen ya da yaralanan da olmadı. Polis, yangının çıkış sebebini araştırıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası