Ege Postası
Geri

Taşer'den çifte salvo

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, iki rakibini de eleştirdi. Aziz Kocaoğlu’na İzmirlilere sarf ettiği “yalaka” sözüyle ve AKP’nin çözüm sürecine verdiği destekle yüklenen Taşer, rakibi Binali Yıldırm’a ise “İstanbul’u istiyordun, İzmir’e talimatla mecbur oldun. Her şey bir yana say bakalım şu 1414 Projeyi desek kaçını sayabileceksin, işte bu senin samimiyetsizliğindir” diye selendi.
Taşer'den çifte salvo
Haberler / Yerel Politika
9 Mart 2014 Pazar 12:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, partisinin Emek mahallesi seçim çalışmalarına katıldı. Taşer konuşmasında, “Benim işim belediyecilik, 13 Martta Projelerimi açıklıyorum. Hepsi İzmir’in ve İzmirlilerin ihtiyacı olan projeler. 10 yıldır İzmir’e çivi çakmayan ve aklı şimdi başına gelen CHP adayı gibi sanal projelerle değil, insanımıza hizmet getirecek uygulamalarla halkımızın karşısına çıkıyoruz. AKP ve CHP zihniyeti ve bu zihniyetin temsilcileri olan rakiplerim tabii ki bunu anlayamaz. Bütçelerinin onlara verdiği kibir yüzünden İzmir’i çantada keklik görüyorlar. Fakat devir değişti. İnsanımız olan bitenin farkında. İki partiye giden oylarımızın tamamıyla birlikte tüm vatanseverlerin, milliyetçi-demokratların oylarıyla birlikte zafere koşuyoruz.”
 
İzmir “yalaka” hakaretini unutmadı 
“İzmir hafızası olan bir şehir” diyerek sözlerini sürdüren MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Taşer, “ İzmir, CHP adayı Kocaoğlu’nun çözüm adlı bölünme projesine katılarak AKP’ye destek verdiğini, şehitlerimizin katillerine sahip çıkanlarla halay çektiğini ve İzmirlilere “yalaka” dediğini unutmadı. Hemşehrilerimiz bu “yalaka” iftirasını unutmamış, her yerde karşımıza çıkıyor. Kocaoğlu’nun İzmir’e ve Türkiye’ye bakış açısını yansıtan davranışları hafızalara kazındı. Şimdi de şunu yapacağım bunu yapacağım diye cilalı projeler açıklıyorsun! 2009 projelerinin hangisini gerçekleştirdin, İzmir’e ne verdi? İyi de adama sormazlar mı, yıllardır ne yaptın, İzmir’e sıkıntıdan başka ne verdin de şimdi ne yapacaksın'”
 
1414, say bakalım desek sayamazsın 
MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Taşer, AKP adayı Binali Yıldırm içinse “Talimatla geldin aday oldun, İstanbul’u istiyordun, İzmir’e mecbur oldun. Bir de 1414 Proje açıklıyorsun, gel say şunları bakalım desek acaba kaçını sayabileceksi? 2011’de 35 Proje dedin ortada 5 proje yok. İzmir hala aynı İzmir! Bu orta oyununun bitmesine az kaldı. Rolleriniz bitecek, gerçeklerle yüzleşeceksiniz” diye seslendi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası