Ege Postası
Geri

Taşer hayal değil hizmet vadetti

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, rakiplerinin açıkladığı projeleri eleştirerek, “Kaynağı, bütçesi belli olmayan projelerle vatandaşı nereye kadar oyalayacaksını? Biz bu yola hizmet için çıktık, hayal değil, hizmet taahhüt ediyoruz” dedi.
Taşer hayal değil hizmet vadetti
Haberler / Yerel Politika
10 Mart 2014 Pazartesi 13:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Seçim çalışmalarına ilçeleri ziyaret ederek devam eden MHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, Buca menderes Mahallesi Seçim Bürosu açılışını Genel Başkan yardımcısı A. Kenan Tanrıkulu, Buca Belediye Başkan adayı Levent Çizmeli ve partililerle birlikte yaptı. Taşer, Göreve geldikleri takdirde belediyecilik konusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Belediyecilik dokunmak, düşünmektir, hissetmektir ve aşkla sorunlara odaklanmaktır, Belediyecilik gülümseyen yüzdür, uzatılan eli geri çevirmeyen cömertliktir, darda kalanların acil yardımıdır…’’ sözüyle hareket edeceklerini söyledi. Genel ile yerel iktidarın yaptıkları ve yapmadıkları projelerle İzmir’in geleceğinden çaldıklarını ifade eden Taşer, “Vizyonumuz; milli ve manevi değerleri koruyarak, tüm yerel yönetimlere model olacak bir belediyecilik anlayışı ortaya koymaktır. Yerel yönetimlerin etkin gücünü en üretken biçimde kullanarak önce güzel İzmir’imizi çağdaş, yaşanılabilir ve sürdürebilir bir kent vizyonuna ulaştırmak istiyoruz” dedi.
 
Gençlik Güç Merkezimizdir 
MHP Genel Başkan Yardımcısı A. Kenan Tanrıkulu, MHP MYK Üyesi Şenol Bal, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Sina Özçelik, İl Başkanı Necat Karataş ve MHP teşkilatıyla birlikte İzmir Ülkü Ocakları’nın tertip ettiği geceye katılan MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, yaptığı konuşmada; “ Gençlik bizim güç merkezimizdir. Her zaman olduğu gibi ülkücü gençlik bizim ruhumuzu yansıtan eylem anlayışımızın vücut bulduğu ve bize hareket veren yegâne kaynaktır. Bu kaynaktan hareketle zafere doğru yürüyoruz. Projelerimiz ve belediyecilik anlayışımız İzmir’i ilgilendirdiği gibi gençliğimizi de merkezine almaktadır. Bu yol kutsal bir bir yoldur. Bu yolda her birinizin atacağı adım bizi 30 Mart yerel seçimlerinde zafere taşıyacaktır. Bütün gençliğe ulaşalım, İzmir’de oy kullanacak binlerce genç bize hizmet yolunda lazım. Sizlere inanıyor ve güveniyorum.  ” dedi.
 
Kocaoğlu İzmir’i sorunlara hapsetti 
Konuşmasına rakiplerini eleştirerek devam eden Taşer, Kocaoğlu için; “10 yılda beş buçuk kilometrelik metroyu bitiremedin, şimdi gelmiş İzmir’i demir ağlarla öreceğiz diyorsun. Evet, sen İzmir’in geleceğini demir prangalarla ördün, İzmir’i ve İzmirlileri sıkıntılara hapsettin. Fakat biz İzmir’i ve hemşehrilerimizi bu prangalardan kurtaracağız.” Dedi.
 
Bakanlık talimatların İzmir’i anlamaya yetmez 
Taşer, AKP’li rakibi Binali Yıldırım için ise şunları söyledi; “ İzmir’e talimatla gelip aday oldun, İzmir’in ruhunu da hayallerini de ihtiyaçlarını da bilmezsin. Bakanlıktan kalma talimatçı anlayışın İzmir’e sökmez. Şimdi den İzmir marşıyla gideceğin günün hazırlığını yap”
 
Tanrıkulu; Ülkücü gençlikle gurur duyuyorum 
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili A. Kenan Tanrıkulu gecede yaptığı konuşmada, “ Ülkemiz zor günlerden geçiyor, bu tarihi dönemeçte en büyük güvencemiz ülkü gençliğimizdir. Daha önce olduğu gibi bugün de milli şuura sahip, milli değerlerle yetişen ülkücü gençlik kurtarıcımız olacaktır. Ben böyle bir gençliğin mensubu olmaktan ömrüm boyunca gurur duyacağım” dedi.
 
Karataş; “Adaylarımızın kalitesi bir güneş gibi” 
MHP İzmir il Başkanı Necat Karataş ise konuşmasında CHP’nin Büyükşehir adayını ve AKP’nin Büyükşehir belediye başkan adayını eleştiri yağmuruna tuttu. “her iki siyasi partinin adayları da yağma ve talana uygun adaylar, bizim adaylarımız ise İzmir’i kaliteleriyle aydınlatan, emsalsiz adaylar, hepsi güneş gibi parlıyor “ ded.
 
Büyük bir coşku ve heyecanla geçen İzmir Ülkü Ocakları gecesi İzmir Ülkü Ocakİarı Başkanı Süleyman Bozkurt’un açılış konuşmasıyla başladı. Gecede tanınmış sanatçı Atilla Yılmaz, Grup Volkan, Ozan Ferhat hantal Karabağlar Ülkü Ocaklarının yetiştirdiği Ozan Gökhan sahne aldı. Gecede hep bir ağızdan Ülkücü yemi edildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası