Ege Postası
Geri

Tatlıcı Köse 20’inci şubesini Ceyhan’a açtı

Türkiye’de bir marka haline gelen Tatlıcı Köse, 20. şubesini Adana’nın Ceyhan ilçesinde açtı. Semazenli açılış törenine Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Osmaniye Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Ceyhan...
Tatlıcı Köse 20’inci şubesini Ceyhan’a açtı
Haberler / Güncel
11 Haziran 2013 Salı 14:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş


Türkiye’de bir marka haline gelen Tatlıcı Köse, 20. şubesini Adana’nın Ceyhan ilçesinde açtı.
Semazenli açılış törenine Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Osmaniye Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan Emniyet Müdürü Celal Özcan ve davetliler katıldı.

Açılış kurdelesini Osmaniye Valisi Cerrah, Adana Valisi Coş, Ceyhan Belediye Başkanı Sözlü, Tatlıcı Köse Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Karahan ve İşletme Sahipleri Eray Gönüleri, Yeliz -Şükrü Özkan birlikte kesti.

Osmaniye Valisi Cerrah, Tatlıcı Köse’nin açılışına katılmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Cerrah, “Köse Osmaniye’ye gelmesiyle birlikte diğer pastanelerin kalitesi de değişti. Osmaniye Köse’yi örnek almıştır. Kendilerini tebrik ediyor başarılarını devamını diliyorum.” dedi.

Adana valisi Hüseyin Avni Coş da Tatlıcı Köse’nin 1964 yılından bu yana bölge insanlarına kaliteli ürünler sunduğunu ifade etti. Vali Coş, “Bir işyerinde en önemli unsur tüketici memnuniyetidir. Beklentiler doğrultusunda iş yapmak çok önemlidir. Bu anlamda Köse, örnek bur kuruluştur. Kurumun bu güzel hizmetlerini Ceyhan’da da diliyorum.” dedi.

21. ŞUBE AKSARAY’DA AÇILIYOR
Tatlıcı Köse Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Karahan ise 42 yıl önce Adana’da tatlıcılığa başlayan firmaların bugün halktan aldığı güç ve destekle 20. şubesini açtığını, 21. Şubelerinin de bu hafta sonu Aksaray’da hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Karahan, “Yeni açılan firmamız, şehirde rekabeti ve kaliteyi artıracağına ve bir ivme kazandıracağına inanıyoruz. Tatlıcı Köse, firması olarak ailelerimizin değer verdiği kalite ve hijyen gibi değerlere bizlerde müşteri memnuniyeti anlayışı ile hizmet ederek cevap vereceğiz.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından dualarla açılış kurdelesi toplu halde kesildi. Bu arada, Konya’dan gelen semah ekibinin gösterileri davetliler tarafından beğeniyle izlendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası