Ege Postası
Geri

Tekerlekli sandalye yardımı oğulu güldürdü, anneyi ağlattı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası yürüyemez hale gelen Abdurrahman Oktar'a Kimse Yok Mu Derneği şarjlı tekerlekli sandalye hediye etti. Oktar, tekerlekli sandalye ile bir yıldır yaşadığı ev hapsinden kurtulacağı...
Tekerlekli sandalye yardımı oğulu güldürdü, anneyi ağlattı
Haberler / Güncel
21 Ağustos 2013 Çarşamba 14:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şırnak’ın Cizre ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası yürüyemez hale gelen Abdurrahman Oktar'a Kimse Yok Mu Derneği şarjlı tekerlekli sandalye hediye etti. Oktar, tekerlekli sandalye ile bir yıldır yaşadığı ev hapsinden kurtulacağı için büyük sevinç yaşarken, annesi ise oğlunun yaşadığı mutluluk karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Cizre’de daha önce geçirdiği bir trafik kazasında yürüyemez hale gelen Abdurrahman Oktar’ın imdadına Kimse Yok Mu Derneği Şırnak Şubesi yetişti. Abdurrahman Oktar’ın ağabeyi Nur Mahallesi Muhtarı Murat Oktar’ın derneğe başvurması üzerine harekete geçen dernek yetkilileri, sandalye için girişimlerde bulundu. Derneğin şubesi başkanı Celalettin Caba ve dernek başkan yardımcısı Süleyman Gedük’ün yoğun çabaları sonuç verdi.
Hayırseverlerin destekleriyle temin edilen şarjlı tekerlekli sandalye Oktar'a evinde teslim edildi. Çok sevindiğini söyleyen engelli Abdurrahman Oktar, bu sandalye sayesinde 12 aydır yaşadığı hapis gibi hayattan kurtulacağını ifade etti.

ANNESİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Oğlunun sevincini gören anne Emine Oktar, gözyaşlarına hakim olamadı. Derneğe teşekkür eden Emine Oktar, Kürtçe hayır dualarda bulundu.

Abdurrahman Oktar şunları söyledi: “Yaklaşık bir yıl önce aracımla kaza geçirdim. Hep sıkıntı çektim. Ailem beni kaldırıp oturtuyordu. Dışarı çıkamıyordum, gezemiyordum. Ama bu şarjlı tekerlekli sandalyeyi bana getirdiler. Artık istediğim yere gidebilirim. Arkadaşlarımın yanına gidebilirim. Çarşıya, parka gidebilirim, gezebilirim. Biraz rahatlayacağım. 12 aydır sanki hapiste yaşıyormuş gibiydim. 4 elle beni kaldırıyorlardı. Bu sandalyeyi alan, gönderen, bana getiren, vesile olanlardan Allah razı olsun. Çok mutlu oldum. Çok sevindim. Allah yardımlarını kabul etsin.”

“ALLAH HİÇBİR ANNEYİ AĞLATMASIN”

Annenin duygulandığını gördükten sonra kendisinin de duygulandığını ifade eden Kimse Yok Mu Derneği Şırnak Şube Başkanı Celalettin Caba, “Böyle bir yardım karşısında annesinin ağlamasını görünce ben de duygulandım. Onlara yardımcı olduğumuz için çok memnun kaldık. Kimse Yok Mu Derneği olarak bunun gibi vatandaşlarımıza yardımcı olmak hepimizin görevidir. Biz bundan şeref duyuyoruz. Kimse Yok Mu Derneği’nin Cizre’de açılması gerçekten çok güzel çalışmadır. Dernek aracılığıyla yardım gönderen bütün gönüllülerimizden Allah razı olsun.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası