Ege Postası
Geri

Televizyonların 'Karasal Lisans' yarışında sona yaklaşıldı

Ulusal Karasal Sayısal Televizyon Yayın Lisansı İhalesi’nde sona yaklaşıldı. 15 televizyon ile başlayan ihale, Cartoon Netvork, İST TV, CNBC-E, Kanal A, Bloomberght TV ve son olarak TV8’in çekilmesinin ardından 9’a düştü. 8 kanalın belirleneceği...
Televizyonların 'Karasal Lisans' yarışında sona yaklaşıldı
Haberler / Güncel
16 Nisan 2013 Salı 17:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ulusal Karasal Sayısal Televizyon Yayın Lisansı İhalesi’nde sona yaklaşıldı. 15 televizyon ile başlayan ihale, Cartoon Netvork, İST TV, CNBC-E, Kanal A, Bloomberght TV ve son olarak TV8’in çekilmesinin ardından 9’a düştü. 8 kanalın belirleneceği ihalede, teklifler tahminlerinde üzerine çıkarak, 40 milyon liraya yaklaştı. Şimdi bir televizyon kanalının da çekilmesi bekleniyor.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından yapılan ve 15 kanalın yarıştığı ihalenin sona ermesi bekleniyor. Cartoon Netvork ve İST TV ihalenin başlangıcında çekildi. İhalenin başlangıcında ise Kanal A Televizyonu çekilirken, Kanal A’yı CNBC-E ile Bloomberght TV izledi. Son olarak TV8 Televizyonu’nun çekildiği ihalede, 1 televizyonun daha çekilmesi bekleniyor. Teklifler 40 milyon lirayı bulurken, hangi kanalın çekileceği ve 8 kanalın nasıl şekilleneceği merak konusu.

RTÜK’ün karasal sayısal yayıncılık için açtığı ihalede 8 televizyon kanalının belirlenmesinin ardından, bu defa da 8 kanal arasında sıralama yapılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası