Ege Postası
Geri

Terim'siz ilk antrenmanda tartışma

Galatasaray'ın Fatih Terim'siz ilk antrenmanı gergin geçti. Çalışmaya Eboue ile Sneijder'in tartışması damga vurdu. Son dönemde agresif tavırlarıyla dikkat çeken ve Fatih Terim tarafından uyarılan Eboue, Terim'siz ilk çalışmada Sneijder...
Terim'siz ilk antrenmanda tartışma
Haberler / Spor
25 Eylül 2013 Çarşamba 18:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Galatasaray'ın Fatih Terim'siz ilk antrenmanı gergin geçti. Çalışmaya Eboue ile Sneijder'in tartışması damga vurdu. Son dönemde agresif tavırlarıyla dikkat çeken ve Fatih Terim tarafından uyarılan Eboue, Terim'siz ilk çalışmada Sneijder ile tartıştı.

Galatasaray, Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı kondisyon çalışmasıyla sürdürdü. Görevden alınan Fatih Terim'in de sabah tesislere geldiği ve performans uzmanı Scott Piri'ye yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdiği öğrenildi.

Salonda gerçekleştirilen çalışmada Scott Piri takımın başında yer aldı. Son dönemde agresif tavırlarıyla dikkat çeken ve Fatih Terim tarafından uyarılan Eboue, Terim'siz ilk çalışmada Sneijder ile tartıştı. Gerginlik diğer oyuncuların araya girmesiyle büyümeden önlendi. Eboue ve Fatih Terim'in transferine karşı çıktığı bilinen Sneijder'in tartışmasının ise Terim'in gönderilmesine diğer oyuncular gibi tepki vermeyen Sneijder'in tavırlarından kaynaklandığı belirtiliyor.

Bu arada Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından gözler Terim'in yardımcılarına çevrildi. Hasan Şaş, Ümit Davala ve Taffarel'e görevden alındıklarına yönelik henüz tebligat yapılmadı. Şaş, Davala ve Taffarel'in yarınki antrenmanda takımın başında sahaya çıkması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası