Ege Postası
Geri

Teröre lanet konvoyu

İzmir'in Foça İlçesi'nde otobüs ve minibüs şoförleri konvoy oluşturarak terörü lanetledi. Terörün ayrışmalarını değil daha çok birleşmelerini sağladığını vurgulayan şoförler, "Yılmayacağız, yıkılmayacağız" mesajı verdi.
Teröre lanet konvoyu
Haberler / İzmir
1 Temmuz 2016 Cuma 14:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dün (Perşembe) akşam saatlerinde, Birlik ve Foça Otobüsçüler Kooperatifi üyesi otobüs ve minibüsçüler, terminalde biraraya geldi. Eylem öncesi konuşan Foça Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Recep Diker, terör belasının devletimize ve milletimize kast ettiğini, hergün canımızı yaktığını, güvenlik güçlerimizi ve masum insanlarımızı katlettiğini belirterek, terörü lanetlediklerini söyledi. 

Diker, " Bizler Atatürk ve silah arkadaşlarının, şehit ve gazilerimizin kurduğu Cumhuriyetimizin yanındayız. Yılmayacağız, yıkılmayacağız. Biribirimize daha sıkı sarılacak, kökü kazınıncaya kadar terörle mücadele edeceğiz. Terörü, teröristi, destekçisini lanetliyoruz. Vatanları işgal altındayken bile ayağa kalkıp düşmanı İzmir'den denize döken bir milletiz. Millet olarak bu belanın da üstesinden geleceğiz. 'Ne mutlu Türk'üm diyene' dedi. Konuşmanın ardından üzerleri Türk bayrakları ile donatılmış 50 dolayında minibüs korna çalarak ilçe sokaklarında tur attı. Tur sırasında vatandaşlarda minibüsçülere alkışlarla destek verdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası