Ege Postası
Geri

‘Toplu Taşımacılıkla Büyüyün’ kampanyasına Bursa'dan destek

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında 5 kıtada 31 ülkeden, 21’i başkent olmak üzere 90 şehrin katıldığı ‘Toplu Taşımacılıkla Büyüyün’ kampanyasına Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi BURULAŞ da destek verdi.Dünyadaki...
‘Toplu Taşımacılıkla Büyüyün’ kampanyasına Bursa'dan destek
Haberler / Güncel
25 Eylül 2013 Çarşamba 16:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında 5 kıtada 31 ülkeden, 21’i başkent olmak üzere 90 şehrin katıldığı ‘Toplu Taşımacılıkla Büyüyün’ kampanyasına Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi BURULAŞ da destek verdi.

Dünyadaki toplu taşımacılık kurumları, 16-22 Eylül tarihleri arasında aynı anda ‘Toplu Taşımacılıkla Büyüyün’ (Grow With Public Transport) mesajı verdi. Daha yaşanabilir kentler için toplu taşımacılığın öneminin vurgulandığı kampanyaya Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi Burulaş da istasyon ve araçlara astığı poster ve bilgilendirme afişleri ile destek oldu. Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında 5 kıtada 31 ülkeden, 21’i başkent olmak üzere 90 şehir, toplu taşımacılığın ekonomik, çevresel ve sosyal yararlarını vurgulamak üzere kendi dillerinde ‘Toplu Taşımacılık ile Büyüyün’ mesajlarını kamuoyuna ulaştırıyor.

Bursa’nın da aralarında bulunduğu katılımcı şehirlerde yaklaşık 60 bin otobüs, tramvay, metro istasyon ve duraklarında görünür olan kampanya, dünya genelinde 200 milyon yolcuya ulaştı. İlk defa bu kadar geniş katılımla düzenlenen kampanyada dünyanın önde gelen metropolleri dikkat çekti. Barcelona’dan TMB, Birleşik Arap Emirlikleri’nden Abu Dabi Ulaşım Dairesi, Bangkok’tan BMCL, Brüksel’den STIB, Montreal’den STM, Dubai’den RTA, Londra’dan Transport for London, Milano’dan ATM, Paris’ten RATP, Roma’dan ATAC ve Viyana’dan Wiener Linien’in destek verdiği kampanyaya Türkiye’den de Burulaş’ın yanında İstanbul Ulaşım AŞ, ESHOT, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İETT, İZBAN, İzmir Metro ve Samulaş katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası