Ege Postası
Geri

Topluca sahaya indiler!

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Belediye eski Başkanı Cevat Durak ve İl eski Başkanı Ali Engin ile birlikte mahalle toplantılarına başladı. Yıldırım, Durak ve Engin
Topluca sahaya indiler!
Haberler / Yerel Politika
4 Aralık 2017 Pazartesi 22:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI -CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Kongrede kendisini destekleyeceklerini ifade ederek imza veren Belediye eski Başkanı Cevat Durak ve İl eski Başkanı Ali Engin ile mahalle toplantıları düzenledi.

Hafta başından itibaren tüm mahalleleri gezerek toplantılar düzenleyeceğini söyleyen Başkan Yıldırım’ı Engin ve Durak yalnız bırakmadı. Latife Hanım, Örnekköy, Zübeyde Hanım ve İmbatlı mahallelerinde yapılan toplantılarda Uğur ile birlikte sahaya inen Durak ve Engin’in yanı sıra İl Kadın Kolu Başkanı Nurşen Balcı, Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı Birgül Çağrı ve Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan ile belediye meclis üyeleri de toplantılara katıldı.

Başkan Yıldırım, “25 mahallemizde delegelerle bir araya geleceğiz. Birlik ve beraberlik içinde Karşıyaka’ya yakışır bir kongre düzenlemek için bir arada olacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası