Ege Postası
Geri

Torbalı, Seferihisar ve Bornova'nın bir bölümünde su kesintisi yaşanacak

İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı, Seferihisar ve Bornova'nın bazı mahallelerinde su kesintisinin yaşanacağını duyurdu. Torbalı, Seferihisar ve Bornova'da su kesintisi yaşanacak
Torbalı, Seferihisar ve Bornova'nın bir bölümünde su kesintisi yaşanacak
Haberler / İzmir
18 Nisan 2015 Cumartesi 09:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı’nın kuzey batısında yer alan kuyularda trafo ve pano yenilemesi yapılacağından 20 Nisan Pazartesi günü 08.00 ile 17.00 saatleri arasında ilçenin Cumhuriyet, Ertuğrul, Alpkent, Yedieylül ve Torbalı mahallerinde su kesintisi yapacak.
Seferihisar ilçesi Akarca Su Deposu’nda vana değişimi yapılacağından 21 Nisan Salı günü 07.00 ile 17.00 saatleri arasında Hıdırlık ve Tepecik mahallerine su verilemeyecek.
Ayrıca Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nun Bornova Hacılarkırı Caddesi’nde içme suyu hattıyla kesişmesi nedeniyle yapılacak çalışmalar kapsamında 21 Nisan Salı günü saat 10.00 ile 22 Nisan Çarşamba günü 02.00 saatleri arasında Bornova ilçesinin Doğanlar, Kemalpaşa, Yeşilçam, Gürpınar ve Ümit mahallelerinde su kesinti programı uygulanacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası