Ege Postası
Geri

Trabzonspor genel kurulu devam ediyor

Trabzonspor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu yapılıyor. 19 Mayıs Spor Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda, başkan adayları delegelere hitap ediyor.Başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’un köklü bir değişim...
Trabzonspor genel kurulu devam ediyor
Haberler / Spor
26 Mayıs 2013 Pazar 13:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Trabzonspor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu yapılıyor. 19 Mayıs Spor Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda, başkan adayları delegelere hitap ediyor.

Başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’un köklü bir değişim ve yeniden yapılanmaya ihtiyacı olduğunu ifade etti. Hacıosmanoğlu, kulübün sportif ve idari anlamda da dünya kulüpleri gibi yönetilmesi gerektiğinin altını çizdi. Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’un uzun vadede kurtuluşunun yolunun da alt yapıdan geçtiğine inandığını dile getirdi.

Trabzonspor’un birliğe ihtiyacı olduğunun altını çizen Hacıosnaoğlu, bu birlikteliği ise kulüp başkanlığı koltuğunda oturan kişinin yapması gerektiğini vurguladı. Trabzonspor’un haklarının yendiğine inanıldığına değinen Hacıosmanoğlu, bu birliktelik sağlandığı taktirde kimsenin bunu yapmaya da cesaret edemeyeceğini kaydetti.

MUHARREM USTA’NIN KONUŞMASI

Kürsüye son alarak gelen Muharrem Usta, sözlerine sahibi olduğu hastanenin Fenerbahçe’ye sponsor olduğu eleştirilerini cevap vererek başladı. Usta, "Bunu söylemek istemezdim ama açıklamaya mecbur kaldım. Ben Trabzonspor ve Trabzonspor Basketbol kulübüne 5 milyon lira destek verdim. Bunun şahidi de kulübün yöneticileridir.” dedi.

Trabzonspor’un her zaman para bulacağının altını çizen Usta, sorunun bu kaynakları iyi kullanmak olduğunu dile getirdi. Kulübün gelirinin 75 milyon lira olduğunu anlatan Usta, bu yıllık geliri 250 milyon liraya çıkartacaklarının sözünü verdi. Başarı için sadece paranın da yetmeyeceğini kaydeden Usta, başarı için gerekli ruhu da tüm camia ile oluşturacaklarını dile getirdi. Usta, bordo-mavili kulübün artan gelirini alt yapısı ile birleştirerek şanlı tarihe yeni başarılar ilave edeceklerini söyledi.

Trabzonspor’da Tolga ve Onur gibi bir çok yıldız futbolcu bulunduğunu anlatan Usta, göreve gelmeleri halinde bordo-mavili takımın gelecek sezon yoluna yıldızları ile devam edeceğini vurguladı. Usta, yapacakları ilk işlerden birisinin de sportif başarı olduğunu kaydetti. Usta, göreve getirilmeleri halinde de asbaşkanlık görevini de kaldıracaklarını açıkladı.

Konuşmaların ardından, başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy, Hakan Kulaçoğlu ve Muharrem Usta, basın mensupları için temsili olarak sandık başında poz verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası