Ege Postası
Geri

Trabzonspor, ikinci bombayı Bosingwa ile patlatya hazırlanıyor

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig takımlarından Quens Park Rangers'ta forma giyen 31 yaşındaki sağbek Jose Bosingwa’yı renklerine katıyor. Bonservisi elinde olan Portekizli futbolcu ile 2 milyon Euro karşılığında prensip...
Trabzonspor, ikinci bombayı Bosingwa ile patlatya hazırlanıyor
Haberler / Spor
22 Temmuz 2013 Pazartesi 12:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Trabzonspor, geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig takımlarından Quens Park Rangers'ta forma giyen 31 yaşındaki sağbek Jose Bosingwa’yı renklerine katıyor. Bonservisi elinde olan Portekizli futbolcu ile 2 milyon Euro karşılığında prensip anlaşmasına varıldığı iddia edildi.

Yabancı oyuncu sorununa rağmen Florent Malouda ile anlaşarak transferdeki sessizliğini bozan Trabzonspor, ikinci bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Forvet hattı için Paraguaylı golcü Lucas Barrios'yu almak için görüşmelerini sürdüren bordo-mavililer, sağbek için daha önce Chelsea'de de forma giyen ünlü futbolcu Jose Bosingwa ile prensipte anlaştı. Geçtiğimiz sezon sezon İngiltere Premier Lig takımlarından Quens Park Rangers'ta forma giyen ve şuanda bonservisi elinde olan deneyimle oyuncuyla yıllık 2 milyon Euro karşılığında anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun, bordo-mavili yönetimle detayları görüşmek için bu akşam Trabzon'a getirilebileceği ifade edildi.

Bordo-mavililer, gündemlerinde olan golcü futbolcu Lucas Barrios'un da kulübü Guangzhou ile bağlarını tamamen kopartması bekleniyor. Alacaklarına karşılık FIFA’ya başvuran ve serbest kalacağı için Trabzonspor ile görüşmelere başlayan tecrübeli futbolcunun transferi, kulübünün ödemelerini yapması üzerine sıkıntıya girdi. Çin kulübüyle sorun yaşamamak isteyen Trabzonspor yönetiminin, hukukçularına konuya etraflıca inceleteceği, bonservis konusunda bir sıkıntı yaşanmayacağının anlaşılması halinde geçici lisansla transferin gerçekleştirileceği belirtildi. Bordo-mavili yönetimin, bu oyuncuda sorun çıkması halinde daha önce alternatifler arasında tuttuğu Solomon Kalou'ya yöneleceği bildirildi.

İRLANDA YOLCULUĞU YARIN

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön elem Turu ilk maçında 4-2 mağlup ettiği Derry City takımı ile 25 Temmuz'da deplasmanda oynayacağı rövanş maçı için yarın İrlanda’ya gidecek. Bu maçın hazırlıklarını bugün ve yarın kendi sahasında basına ve taraftara kapalı yapacağı idmanla sürdürecek olan bordo-mavililer, saat 13.20'de de özel uçakla İrlanda'nın Londonderry şehrine uçacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası