Ege Postası
Geri

Tükiye'nin en ünlü mankenleri İzmir'e geliyor

İZMİR 1-2-3 Aralık tarihlerinde İzmir Arena'da, Rönesans Ajans, Ege Giyim Sanayicileri Derneği ve Ege İhracatbirliği işbirliğinde gerçekleşecek "İzmir Fashion Week" defilelerine hazırlanıyor.
Tükiye'nin en ünlü mankenleri İzmir'e geliyor
Haberler / İzmir
28 Ekim 2015 Çarşamba 14:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ünlü tasarımcıların ve firmaların yeni sezon kreasyonlarını sergileyeceği Fashion Week kapsamında çeşitli etkinlikler yer alacak. Günde 3 seans olarak planlanan defileler İzmir Moda severlere görsel bir şölen yaşatacak. Defilelerden sonra yapılacak After Party'lerle renklenecek olan Fashion Week, ünlü isimleri bir araya getirecek. Bu sezon 2.si düzenlenen İzmir Fashion Week, tamamen yerli mankenlerin kullanıldığı bir organizasyon olarak dikkat çekerken, aynı zamanda ünlü modeller Merve Büyüksaraç, Ebru Öztürk, Elif Ece Uzun, Tuğba Melis Türk, Ece Begüm Yücetan'ı podyuma taşıyacak.Türkiye'nin tanınmış modacıları bu büyük organizasyon içinde kreasyonlarını sergileyecek. İzmir Fashion Week'in koreograf Akif Örük; “Yeni sezonla birlikte yeni tasarımları İzmirli moda severlerle buluşturacak olmamız mutluluk verici. İzmir Fashion Week adını bir marka haline getirmekteki çabalarımız ilk Fashion Week organizasyonunda başarıyla sonuçlanmıştı. Şimdi çıtayı daha da yükselterek başarıyı katlamak istiyoruz" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası