Ege Postası
Geri

Tülay Aktaş ödülleri sahiplerini buldu

BU yıl 18'ncisi düzenlenen Tülay Aktaş İzmir Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği Toplantısı ve Karşılıksız Hizmet Ödül Töreni ile İzmirli gönüllüler ödülleri sahiplerini buldu.
Tülay Aktaş ödülleri sahiplerini buldu
Haberler / Güncel
25 Eylül 2014 Perşembe 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir eski valisi ve İçişleri eski Bakanı Kutlu Aktaş'ın eşi, şehir gönüllüsü merhum Tülay Aktaş'ın ölümünün ardından, İzmir'deki 300'e yakın sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği'nin, Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'ndaki ödül törenine, Kutlu Aktaş ve kızı Gülay Aktaş ile İl Dernekler Müdürü Bülent Korkmaz da katıldı. Jüride bulunan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Nesim Tanğlay, Dernekler İl Müdürü Bülent Korkmaz, Devlet eski Bakanı Işılay Saygın, Birlik Başkanı Neşecan Hürtürk, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Öztan, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde görevli Doç. Dr. Neslihan Demirtaş, Birlik Sözcüsü Şener Anadol, Yeni Asır Halkla İlişkiler Sorumlusu Salih Mutlu, Konak Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Şube Müdürü Zerrin Polat, Gazeteciler Zeynep Gürel, Sirel Ekşi ve Ayça Dikmen'in değerlendirmeleri sonrasında ödüller sahiplerini buldu.

İzmir İl Dernekler Müdürlüğü Ömür Boyu Gönüllülük Ödülü, siyasi yaşamında İzmir ve Türkiye'ye yaptığı katkılar sonrasında sivil toplum kuruluşlarında gösterdiği öncülük ve liderlik vasıfları nedeniyle Devlet eski Bakanı Işılay Saygın ile Suzan Kızılgök ve Avukat Neşe Can Hürtürk'e verildi. İzmir Gönüllüleri Ödülleri'ne ise Sara Pardo ve Yümniye Akbulut layık görüldü. Kahramanlar Lions Kulübü teşvik ödülü alırken, Jüri özel Ödülü ise Karşıyaka Soroptimist Kulübü'ne verildi. Tülay Aktaş Karşılıksız Hizmet Ödülü'ne ise Ege Çağdaş Eğitim Vakfı layık görüldü. Türk Kadınlar Birliği Bornova Şubesi, Karşıyaka Soroptimist Kulübü, Türk Kadınlar Birliği Bayraklı Şubesi, Kahramanlar Lions Kulübü, Bahar lions Kulübü, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı, Kadın Adayları Destekleme Derneği, Türk Anneler Derneği İzmir Şubesi de Proje Veren Dernekler Ödülü'ne layık görüldü.

Ulusal Gönüllülük Komitesi adına Hülya Denizalp ve Kaynak Geliştirme Koçu Renay Onur töreni izlemeye gelenlere gönüllükle ilgili bilgiler aktarırken, Türk Anneler Derneği İzmir Şubesi yönetici ve üyelerinden oluşan halk oyunları topluluğu ise sergiledikleri Ege yöresine ait kadın zeybek oyunları ile etkinliğe renk kattı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası