Ege Postası
Geri

Tüm Yerel-Sen'den Başkan Selvitopu'na ziyaret

Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) Genel Başkanı Doğan Koç, yönetim kurulu üyeleri, şube başkanları ve işyeri temsilcileriyle birlikte Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Sendikanın kuruluş amacı, çalışmaları hakkında Başkan Selvitopu'nu bilgilendiren Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Doğan Koç, sendikal mücadelelerinde yaşadıkları bazı sorunları da Başkan'a aktardı. Başkan Selvitopu da örgütlenme çalışmalarında tüm sendikalara eşit mesafede olduklarını söyledi.
Tüm Yerel-Sen'den Başkan Selvitopu'na ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Ekim 2015 Cumartesi 10:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette açıklamalarda bulunan Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Doğan Koç, nezaketinden dolayı Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na teşekkür etti. Sendikal mücadelelerinde karşılaştıkları güçlüklere de değinen Koç, "Tüm Yerel-Sen kimseyi ötekileştirmeden, yok saymadan, hiç kimseyi itibarsızlaştırmadan demokratik haklarını kullanan ve herkesin istediği sendikaya istediği şekilde üye olabilmesi noktasında mücadelesini veren bir sendikadır. Aynı zamanda ilkeleri doğrultusunda,  demokrasiye ve cumhuriyete sahip çıkan, vatanseverliği ön planda tutan ve aynı zamanda da emek ve sınıf mücadelesini  güden sendikadır. Büyükşehirler başta olmak üzere pek çok belediyede yetkimizi aldık.Belediye başkanımız da bizi gerçekten nezaketle karşıladı, bize kapılarını açtığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Sosyal belediyecilik alanında başarılar diliyoruz." dedi.

ÖZGÜR BİÇİMDE TERCİH YAPABİLMELİLER
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise, örgütlenme çalışmalarında tüm sendikalara eşit mesafede olduklarını söyledi. Başkan Selvitopu ayrıca, belediye çalışanlarının sendikal tercihlerini özgür irade ile gerçekleştirmeleri gerektiğini, bunu desteklediğini ve çalışanların  bu haklarına da saygı duyduğunu söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası